شیراز- ایرنا- مدیرعامل منطقه اقتصادی شیراز گفت: در یک سال گذشته ۶۴ سرمایه گذار جذب و ۱۴ واحد در این منطقه ویژه اقتصادی به بهره برداری رسیده و تسهیلات برای سرمایه‌گذاران در این منطقه فراهم است.  

مطلب دریافتی یکشنبه ایرنا از روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی شیراز حاکی است که نادر طیبی اعلام کرد:در یک سال گذشته ۴۶ جواز تاسیس توسط اداره صنایع منطقه ویژه اقتصادی شیراز صادر شده است و در حال حاضر و برای تسریع در امور سرمایه گذاران و صنعتگران جواز تأسیس برای متقاضیان یک روزه صادر می‌شود.
وی گفت: کمیته ای با عنوان واگذاری برای اختصاص زمین شهرک صنعتی خصوصی منطقه ویژه اقتصادی به سرمایه گذاران و صنعتگران تشکیل شده که قطعا فراهم کردن زیرساخت ها برای صنعتگران و سرمایه گذاران باعث رونق و توسعه اقتصادی و اشتغال استان خواهد شد.
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی شیراز وعده افتتاح چند واحد تولیدی در آینده ای نه چندان دور در منطقه ویژه اقتصادی شیراز داد و افزود: راه اندازی و احداث این واحدهای تولید نقش بسزایی در رونق اشتغال و اقتصاد استان و کشور ایفا خواهد کرد.
طیبی در ادامه با تاکید بر اخذ جواز تاسیس واحدهای تولیدی قبل از واگذاری زمین گفت:  صدور جواز تاسیس برای واحدها از موضوعاتی است که باید در اسرع وقت وارد مرحله عملیاتی شود.
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی شیراز گفت: واحدها و کارخانه های تولیدی که از گذشته تاکنون حق و حقوق کارگران و پرسنل را سر موعد پرداخت کردند پیشرفت و رونق قابل توجهی داشتند و این واحدها به دلیل توجه به حق و حقوق کارگران و نیروی کار توانستند تمام سختی ها و موانع را پشت سر بگذرانند زیرا توجه به نیروی کار سبب افزایش بهره وری می شود.
طیبی ادامه داد: ۸۰ درصد زیر ساخت های فاز سه منطقه ویژه اقتصادی شیراز تکمیل شده و در حال حاضر اجرای شبکه گاز، آسفالت معابر و تکمیل زیر ساخت های این بخش در حال انجام است و عمده اقدامات زیر ساختی تا پایان سال جاری تکمیل خواهد شد.
وی در ادامه به وضعیت پیشرفت فیزیکی شهرک صنعتی خصوصی منطقه ویژه اقتصادی شیراز هم اشاره کرد و افزود: پیش بینی می شود در ۶ ماه نخست سال آینده بخش قابل توجهی از زیر ساخت های شهرک آماده شود و طبق برنامه ریزی های انجام شده تا دو سال آینده این میزان به حدود ۷۰ الی ۸۰ درصد خواهد رسید.

اهداف ایجاد منطقه ویژه اقتصادی شیراز چنین اعلام شده است: توسعه صادرات و ایجاد تحرک در صنعت و تجارت، حضور در بازارهای جهانی و تولید و صادرات کالا،  رشد و توسعه اقتصادی استان فارس و بهره گیری از توانایی های بالقوه استان، تشویق سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای ورود به عرصه تولید،  اقدام عملی برای ایجاد اشتغال و کاهش بیکاری در استان، جذب سرمایه های داخلی و خارجی و  استفاده از حجم عظیم نقدینگی موجود در استان فارس که در حال حاضر پس از تهران مقام دوم کشور را داراست،جذب دانش و انتقال فناوری از طریق همکاری علمی و صنعتی با شرکت های بین المللی و حمایت از صنایع و صنعتگران داخلی و ایجاد تسهیلات برای آنها.

منطقه ویژه شیراز در ۱۵ کیلومتری جنوب شـرق شـهر شـیراز است که اواخر سال  ۱۳۷۵ تاسیس شد.