کرمانشاه - ایرنا - سرپرست اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان کرمانشاه از برنامه‌ریزی و عقد تفاهم‌نامه برای توسعه مناسبات گردشگری سلامت بین کرمانشاه و خانقین عراق خبر داد و گفت: زیرساخت‌های بخش پزشکی و درمانی استان ظرفیت بالایی برای ارائه خدمات بین‌المللی حوزه سلامت ایجاد کرده است.

جبار گوهری روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به دیدار هفته گذشته نمایندگان بخش خصوصی کرمانشاه و خانقین عراق با محوریت توسعه گردشگری سلامت اظهار کرد: توسعه گردشگری سلامت با توجه به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های بسیار مناسب پزشکی در استان در اولویت برنامه‌ها  قرار گرفته است ...  

سرپرست اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان کرمانشاه به مناسبات فرهنگی گسترده دو استان و همچنین نیاز به خدمات پزشکی مردم استان خانقین عراق اشاره کرد و افزود: این استان می‌تواند یکی از بازارهای هدف برای گردشگران عراقی بویژه در حوزه سلامت باشد.  

گوهری تاکید کرد: در استان کرمانشاه همه شرایط برای پذیرش و خدمات‌دهی به مسافران و گردشگران حوزه سلامت فراهم است و بدنبال رایزنی و برنامه‌ریزی برای تسهیل در مراودات و افزایش حضور گردشگران عراقی در کرمانشاه هستیم بنابراین توسعه گردشگری سلامت در استان با محوریت دفاتر خدمات گردشگری دارای مجوز در دستور کار است.

وی با بیان اینکه با جدیت پیگیر مجوزهای لازم و پرداخت تسهیلات مورد نیاز به دفاتر فعال در حوزه توسعه گردشگری سلامت هستیم، یادآور شد: اینک ۹ دفتر خدمات گردشگری در استان مجوز ورود به گردشگری سلامت محور را دارند.

گوهری با اشاره به اینکه اگر بخش خصوصی می‌خواهد به این حوزه ورود کند یا باید مجوز راه اندازی دفتر بگیرد و یا با دفاتر موجود همکاری و مشارکت کند، ‌ اضافه کرد:‌ همکاری ۲ جانبه بخش خصوصی و دفاتر خدمات گردشگری می‌تواند مشکلات مالی و تامین کادر پزشکی مورد نیاز گردشگران خارجی حوزه سلامت را برطرف کند.  

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت دارد و اکنون بیش از سه هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است.