علی اصغر شالبافیان یکشنبه شب در نشست روسای جوامع هتلداران کشور افزود: این امر با هدف غعال کردن نمایندگیهای گردشگری کشور در خارج از مرزهای ایران انجام میشود.
وی ادامه داد: با توجه به ارتباط صنعت گردشگری با سفارتهای ایران در سایر کشورها، لازم است تا محتوای جذاب و به زبانهای مختلف تهیه شود و در اختیار سفارتهای ایران در سراسر کشور قرار گیرد.
معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تصریح کرد: با ستاد کرونای کشورنشستهایی برگزار شد که در نتیجه آن ورود مسافر از هشت کشور آفریقایی و چهار کشور اروپایی که سویه اُ-میکرون در آن شیوع یافته، ممنوع شده است.
وی افزود: همچنین ترتیبی اتخاذ شد که کنسولهای کشور میتوانند هنگام صدور روادید، محل اسکان و هتل گردشگران خارجی را مشاهده نمایند.
شالبافیان ادامه داد: باز شدن مرز هوایی پس از ۲۰ ماه و از ابتدای آبانماه به روی گردشگران خارجی امر مهمی بود که محقق شد و تلاش میکنیم تا به زودی مرزهای زمینی نیز به روی مسافران خارجی باز شود.
وی اظهار کرد: با رایزنیهای انجام شده با ستاد کرونا، دستورالعملهای بهداشتی ویژهای برای هتلها و مراکز اقامتی تعغیف شد تا امکان بازگشایی هتلها فراهم شود.
معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خاطرنشان کرد: استاندار هرمزگان طرحی برای جزایر چهارگانه گردشگری تدوین کرده است که با تصویب آن در هیات وزیران زمینه رونق گردشگری بیش از پیش فراهم میشود.
نشست روسای جوامع هتلداران کشور روز یکشنبه با حضور علی اصغر شالبافیان، معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، جمشید حمزه ای، رییس جامعه هتل داران ایران و اعضای هیأت مدیره این جامعه، روسای جوامع هتلداران استانها، شیخ عبدالرحیم خطیبی امام جمعه اهل سنت، افشار فتح الهی، سرپرست سازمان منطقه آزاد و سایر مسوولان محلی قشم در سالن اجتماعات مرکز بین المللی رشد قشم برگزار شد.