علی گشتاسبی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یکهزارو ۲۱۰ پرونده تخلف در بخش های مختلف امسال وارد تعزیرات حکومتی این شهرستان شد.
وی بیان کرد: ۳۰۹ فقره پرونده قاچاق کالا از سوی فرماندهی انتظامی به تعزیرات حکومتی این شهرستان ارجاع شد و در این زمینه متخلفان کالا و ارز ۶۸ میلیاردو ۲۹۶ میلیون و ۴۵۷ هزار ریال جریمه شدند.
گشتاسبی ابراز کرد: بخش اعظم کالاهای قاچاق کشفشده در این شهرستان را مواد آشامیدنی، لوازمخانگی، پوشاک و مواد غذایی تشکیل میدهد.
وی اظهار داشت: حمایت از کالای ایرانی مستلزم مبارزه با پدیده قاچاق کالا و ترویج فرهنگ صحیح و اصولی کالای ایرانی است.
رئیس اداره تعزیرات حکومتی گچساران گفت: همچنین امسال بیش از ۶۹۴پرونده مربوط به بازاریان متخلف گچساران از سوی اداره صنعت، معدن و تجارت این شهرستان به تعزیرات حکومتی ارسال
و پس از تعیین جریمه نقدی بر اساس نوع و میزان تخلف صنفی مختومه شدند.
گشتاسبی با بیان اینکه این تعداد متخلف بیش از ۹ میلیاردو ۵۴۸ میلیون و ۳۲۹ هزار ریال جریمه شدند گفت: بیشترین تخلفهای صنفی در گچساران شامل گرانفروشی و درج نکردن قیمت و بیشترین متخلفان این شهرستان نیز فروشندگان کالاهای اساسی و توزیعی است.
وی افزود: همچنین۲۴ پرونده مربوط بهداشت و درمان وارد تعزیرات حکومتی این شهرستان شد که میزان محکومیت این تعداد متخلف ۲۰ میلیون و ۷۵۰ هزار ریال است.
گشتاسبی تصریح کرد: حمایت از تولید داخلی و نظارت بر کالاهای سلامت محور از موضوعات مهم مورد پی گیری اداره تعزیرات حکومتی این شهرستان است.
وی ابراز کرد: تعزیزات حکومتی بر روند تولید تا توزیع کالا نظارت دارد و تمام تلاش خود را می کند تا کالاهای سالم، استاندارد و بهداشتی به دست مردم برسد.
رئیس اداره تعزیرات حکومتی گچساران تعداد پرونده وارده هیات رسیدگی به تخلفات صنفی را ۱۸۳ مورد اعلام کرد و گفت: این پرونده ها در زمینه گران فروشی، کم فروشی، احتکار، عدم ضوابط قانون گذاری و تقلب بوده که جریمه آنها بیش از چهار میلیون و ۴۹۰ هزار می باشد .
وی میزان جریمه این پرونده های از سوی هیات رسیدگی به تخلفات صنفی را ۱۵ میلیارد و ۱۷۳ میلیون و ۷۸۵ هزار ریال اعلام کرد.
گچساران چهار هزار و ۷۰۰ واحد صنفی در قالب ۲۸ اتحادیه صنفی دارد.