شهرکرد - ایرنا- مدیر امور هیات علمی و پژوهش‌های کاربردی معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: به منظور توسعه مهارت‌آموزی در دانشگاه آزاد اسلامی، بیش از ۳۸ مدرسه عالی مهارت در استانها فعال شده است.

سیده حلیمه تهم روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون ۲۱ مرکز مشاوره و سنجش شغلی، بیش از ۵۰ فعالیت کاربنیان در سطح دانشگاه‌های آزاد اسلامی فعال شده و ۱۳ استان نیز مجری طرح پویش فعالیت دارند.

وی اظهار داشت: این مراکز در راستای تقویت مهارت بین دانشجویان و یافتن حلقه مفقوده بین دانش و مهارت دانش‌آموختگان دانشگاه فعال شده تا دانش‌آموختگان به عنوان تکنسین ماهر روانه بازار کار شوند.

تهم درباره اینکه سرفصل های رشته‌های دانشکده مهارت و کارآفرینی با سرفصل‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای مشابه  است، اظهار داشت: رسالت این دانشکده‌ها تربیت تکنسین‌های ماهر آماده برای بازار کار است.

وی به مشارکت و حضور دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت کشور اشاره کرد و گفت: در راستای توسعه مهارت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی،دانشکده مهارت و کارآفرینی در این دانشگاه تاسیس و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای سما نیز در آن ادغام شده است.

یک‌هزار رشته جدید مهارتی به رشته‌های کادرانی دانشگاه آزاد افزوده شد

مدیر امور هیات علمی و پژوهش‌های کاربردی معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: امسال بیش از یک‌هزار رشته جدید مهارتی رشته‌های کاردانی در دفترچه پذیرش دانشجو بدون آزمون آورده شده است.

وی اظهار داشت: این رشته‌ها با موافقت شورای گسترش سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و متناسب با نیاز بازار در دفترچه‌های مقطع کاردانی در نظر گرفته شده تا براساس آمایش سرزمین دانشجوهای جدید جذب شوند.

به گفته وی، افزایش رشته‌های درسی به خصوص رشته‌های کاربردی در راستای ایجاد فرصت شغلی برای عموم مردم و نیز قشرهای خاص است.

تهم افزود: در راستای افزایش همکاری دانشگاه آزاد و آموزش فنی و حرفه‌ای و عملیاتی شدن تفاهمنامه‌های امضاء شده، دانشگاه آزاد اسلامی در سالجاری میزبان مسابقات ملی مهارت در ۲ رشته الکترونیک و اپلیکیشن موبایل در دانشگاه آزاد شهرکرد و سنندج بود.

مدیر امور هیات علمی و پژوهش‌های کاربردی معاونت آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به انعقاد تفاهمنامه بین سازمان آموزش‌های فنی و حرفه‌ای کشور و دانشگاه آزاد برای همکاری‌های بیشتر در حوزه افزایش کیفیت سطح مهارت در کشور  اشاره کرد و گفت: دانشجویان مهارتهای آموزشی را در سرفصل‌های فنی و حرفه‌ای آموزش می‌بینند.

وی گفت:در نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت، دانشگاه آزاد اسلامی در ۲ مقطع دانش‌آموزی (مدارس سما) و دانشجویی در ۱۳ رشته شرکت دارد و اعضای هیات علمی و مدرسان  دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی در فرایند داوری این دوره از مسابقات در راستای همکاری دانشگاه با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور حضور دارند.

تهم به برنامه‌ریزی معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری مسابقات مهارت در دانشگاه آزاد اسلامی در سال تحصیلی جدید اشاره کرد و افزود: نفرات برتر این دوره از مسابقات به مسابقات ملی مهارت اعزام خواهند شد.

به گفته وی، در دانشگاه آزاد اسلامی حدود ۲۳هزار استاد هیات علمی فعالیت دارند و برگزاری دوره‌های توانمندسازی در حیطه‌های مهارتی مختص هر رشته یکی از برنامه‌ها و سیاست‌های این دانشگاه در راستای تربیت دانشجویان مهارتی است.

به گزارش ایرنا، رقابت نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته الکترونیک با همکاری آموزش فنی و حرفه‌ای و دانشگاه آزاد اسلامی واحد در شهرکرد با حضور ۱۳ شرکت‌کننده از چهارمحال و بختیاری، آموزش و پرورش خراسان رضوی، استان اصفهان، دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، دانشگاه فنی و حرفه‌ای تهران ،فارس، قم، گلستان ، لرستان، مرکزی و کرمان برگزار شد.