کرمانشاه- ایرنا- رییس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه تزریق دُز سوم واکسن کرونا مهمترین راهبرد عملی برای مقابله با پیک اُومیکرون است، گفت: به دلیل سرایت بسیار سریع سویه اُومیکرون، افراد باید دُز سوم (بوستر) را جدی بگیرند.

به گزارش ایرنا، دکتر «بابک صیاد» عصر دوشنبه در نشست ستاد مدیریت کرونای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: واکسیناسیون در افرادی که سه دُز واکسن را دریافت کرده اند برای مقابله با کرونا بسیار موثر خواهد بود.

وی تاکید کرد: همچنین تزریق دُز سوم واکسن های کرونا در پیشگیری از ابتلا به اُومیکرون بسیار موثر است.

این متخصص بیماری های عفونی افزود: افرادی که دُز اول و دوم واکسن آنها سینوفارم می‌باشد، بهتر است برای دُز سوم و یادآور نیز از واکسن سینوفارم و سه ماه پس از تزریق مرحله دوم استفاده شود.

وی اضافه کرد: افراد باید استفاده از ماسک و رعایت سایر پروتکل های بهداشتی را نیز در پیشگیری از ابتلا به سویه اُومیکرون همچنان جدی بگیرند.

کودکان مبتلا به کرونا در حال افزایش است

فوق تخصص عفونی اطفال هم در این جلسه گفت: به دلیل ساده انگاری مردم و رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی و شرکت در دورهمی های خانوادگی متاسفانه شاهد افزایش تعداد موارد بستری کودکان در بیمارستان محمد کرمانشاهی هستیم.

دکتر «جبارعلی صفایی» افزود: باتوجه به سرایت بالای سویه اُومیکرون از خانواده ها می خواهیم رعایت شیوه نامه های بهداشتی به ویژه تزریق دُز سوم واکسن و استفاده از ماسک را همچنان جدی بگیرند و از حضور در دورهمی های خانوادگی خودداری نمایند.

۸۹ درصد مردم استان دُز اول کرونا را دریافت کرده اند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هم در این نشست گفت: هم اکنون ۸۹ درصد مردم استان دُز اول و ۷۶ درصد نیز دُز دوم  واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

دکتر «ابراهیم شکیبا» افزود: همچنین تعداد ۱۸۵ هزار نفر دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند که معادل ۱۳/۲ درصد گروه هدف واکسیناسیون در استان می باشد.

وی اضافه کرد: نکته مهمی که در خصوص تزریق دُز یادآور واکسن باید در نظر گرفته شود این است که افرادی که واکسن سینوفارم را به عنوان دُز اول و دوم دریافت کرده اند ترجیحا بهتر است برای دُز یادآور و سوم نیز همین واکسن را تزریق کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: باتوجه به شیوع سویه جدید ویروس کرونا در دنیا برای پیشگیری از ورود بیماری به کشور تمهیداتی سختگیرانه در مرزها خواهیم داشت و تنها افرادی که ۲ دُز واکسن کرونا دریافت کرده اند و نتیجه تست Pcr آنها منفی است، اجازه ورود به کشور را دارند.

وی افزود: باتوجه به شرایط موجود با مشاهده هر نوع علایم سرماخوردگی باید فرض را بر کرونا گذاشت و دیگر نیازی به انجام تست Pcr نیست و باید تمام پروتکل ها برای پیشگیری از ابتلای دیگر افراد خانواده به بیماری رعایت شود.  

شکیبا گفت: با این حال همچنان مراکز انجام تست Pcr در استان فعال است و روزانه تعداد هزار و ۵۰۰ مورد تست در این مراکز  انجام می شود و در صورت نیاز آمادگی افزایش تعداد موارد تست Pcr را در استان داریم.

به گزارش ایرنا، آمار بستری‌های کرونا استان کرمانشاه هم اکنون به ۱۱۶ نفر رسیده که از این تعداد ۳۵ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده‌اند و حال چهار نفر آنها وخیم است.

مجموع جان‌باختگان استان کرمانشاه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۹۲۳ نفر رسید است.