به گزارش روز سهشنبه ایرنا، رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی کردستان اظهار داشت: در بازدید بازرسان بهداشت عمومی دامپزشکی از محل سردخانه فرآورده های خام دامی یکی از بیمارستان های استان ۳۳۰ کیلوگرم مرغ غیر قابل مصرف و فاسد کشف و ضبط شد.
محمد طاهر پارسافر اظهار داشت: پس از هماهنگی لازم، نسبت به معدوم سازی مرغ های فاسد کشف شده اقدام و در ادامه پرونده ای برای تصمیم گیری نهایی توسط مرجع قضایی تشکیل شد.
کشف و ضبط ۳۰۰ کیلو گرم انواع فرآورده های غیرقابل مصرف و فاسد از یک رستوران معروف در قروه
رییس شبکه دامپزشکی قروه اظهار داشت: بیش از ۳۰۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی فاسد و غیرقابل مصرف از یک رستوران معروف در شهرستان قروه کشف، ضبط و معدوم شد.
کامبیز نجفی افزود: نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دام و طیور با شدت توسط بازرسان بهداشت عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان، بخاطر تامین سلامت بهداشتی فرآورده های خام دامی در حال اجرا است که در همین راستا و طی بازدید از زیر زمین یک رستوران معروف این مقدار گوشت قرمز، مرغ و چربی فاسد و غیر قابل مصرف کشف شد که در شرایط کاملاً غیر بهداشتی نگهداری میشد.
کشف ۸۲۴ عدد داروی دامی قاچاق از داروخانه دامپزشکی در قروه
رییس اداره دارو درمان دامپزشکی کردستان هم از کشف و ضبط تعداد ۸۲۴ عدد داروی دامی تاریخ مصرف گذشته، بی هویت و قاچاق از داروخانه دامپزشکی شهرستان قروه خبر داد.
گلاله قادرمزی اظهار داشت: کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان قروه با بازرسی از داروخانه های دامپزشکی و مراکز بخش خصوصی این بخش، از یک داروخانه دامپزشکی، ۹ قلم انواع داروی فاقد سری ساخت تولید و بدون مجوز سازمان دامپزشکی، قاچاق و تاریخ مصرف گذشته را به تعداد ۸۲۴ عدد کشف و کردند.
وی یادآور شد: برای مسوول داروخانه نیز صورتجلسه ای برای ارائه به مراجع قضایی تنظیم شد.
پلمب یک واحد جگرگی و کبابی در سنندج
رییس واحد حقوقی دامپزشکی کردستان گفت: با دستور مرجع قضایی یک واحد جگرگی و کبابی در شهرستان سنندج پلمب شد.
آرش معزی افزود: بر اساس نظارت های مستمر و منظم کارشناسان بهداشتی دامپزشکی کردستان و در بازرسی از یک واحد جگرگی و کبابی، مقادیری فرآورده های خام دامی غیر قابل مصرف و فاسد کشف شد.
وی اضافه کرد: با توجه به اهمیت موضوع سلامت مردم و همچنین تکرار تخلفات عدیده بهداشتی، پرونده ای برای ادامه رسیدگی تشکیل شد که مقام قضایی حکم پلمب واحد یاد شده را تا اطلاع ثانوی صادر کرد.
روباط عمومی دامپزشکی کردستان از شهروندان خواست فرآورده های خام دامی را تنها با داشتن مهر و برچسب دامپزشکی با تاریخ تولید و مصرف و از مراکز رسمی و مورد تائید دامپزشکی تهیه کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و تولید و توزیع فرآورده خام دامی، مراتب را به شبکه های دامپزشکی شهرستان ها و یا سامانه پیغام گیر ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان کردستان اطلاع دهند.
هم اکنون حدود ۵۶ هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب در استان کردستان وجود دارد که از این تعداد ۲۹ هزار واحد در مرکز استان مستقر بوده و حدود سه درصد از این واحدهای صنفی فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای محسوب میشوند.