اراک - ایرنا - مدیر کل فرهنگی، اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب در سیاست گذاری‌های راهبردی دانشگاه فنی و حرفه‌ای جایگاه ویژه ای دارد.

«مهدی دستگردی» روز چهارشنبه طی نشست خبری در دانشکده فنی و حرفه‌ای استان مرکزی در اراک افزود: باید در مقوله ارزشمند فرهنگی از همه ظرفیت‌ها به صورت شبانه روزی و جهادگونه استفاده کرد.

وی بیان کرد: در مدیریت حوزه فرهنگی دانشگاه‌ها باید دانشجویان به عنوان مشاوران فرهنگی برگزیده شوند و فعالیت‌های این بخش با مشارکت اثربخش آنان عملیاتی شود.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: تحقق اهداف و برنامه‌های نظام بر شعار "ما می‌توانیم" استوار شده که کشور در مباحث پزشکی، الکترونیک و هوا و فضا موفقیت‌هایی به دست آورده است.

وی اظهار داشت: دانشکده فنی و حرفه‌ای اراک اکنون به عنوان محور برگزاری تربیت مدرس بیانیه گام دوم انقلاب انتخاب شده است.

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: در مقوله فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه‌ای برنامه‌های متعددی را عملیاتی کرده که جشنواره ملی ذوالفقار نمونه‌ای از این برنامه‌هاست.

دستگردی افزود: یادواره شهدای غواص، جشنواره قرآن و عترت، طریق رضوی با محوریت زائر اولی‌ها و سفیران فرهنگی از دیگر برنامه‌هایی است که اجرایی می‌شود.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مرکزی نیز گفت: نخستین جشنواره جهش با چهار زیرشاخه شامل نشاط و ورزش، مذهبی و اعتقادی، اقتصاد و کارآفرینی و فرهنگی و اجتماعی پیش بینی شده که ۱۰۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال و در نهایت ۶۸ اثر توسط داوران انتخاب و دسته بندی شده است.

«مهرداد احمدی» افزود: ۲۷ آذر ماه نتایج نهایی جشنواره اعلام و ۲۰ دی‌ماه اختتامیه آن برگزار خواهد شد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مرکزی گفت: دومین جشنواره نیز با عنوان جشنواره ملی تخصصی طراحی پوشاک نوجوانان، برای گروه‌های سنی ۱۰ تا ۱۴ سال در نظر گرفته شده است.

احمدی افزود: مهلت ارسال آثار از ۸ دی تا ۱۰ بهمن ماه و داوری آثار نیز از ۱۰ تا ۲۵ بهمن است که برگزاری یک نمایشگاه با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اول تا چهارم اسفند پیش بینی شده است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی هم گفت: یکی از مهمترین هدفگذاری‌ها بعد از انقلاب اسلامی برقراری پیوند با دانشگاه بوده که این مهم در استان مرکزی با عنوان ارتباط صنعت با دانشگاه است.

«زهرا کسایی پور» افزود: لازم است این ارتباط برای همه برنامه ریزان جامعه در همه سطوح فراگیر شود.

وی اظهار داشت: استان مرکزی بانوان توانمندی دارد که توانسته‌اند با استفاده از ظرفیت‌های مهارتی بخش‌های مهمی از نیاز پوشاک کشور را تامین کنند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی گفت: بانوان به عنوان مدیران خانواده، همواره توانسته‌اند در بستر اشتغال نیز سهیم باشند.

۶۷ هزار و ۱۴۹ دانشجو در ۷۵ مرکز آموزش عالی استان مرکزی اشتغال به تحصیل دارند.