حسن ایزانلو روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پرداخت تسهیلات در راستای حمایت از توسعه کشت گیاهان دارویی طبق تفاهمنامه صندوق کارآفرینی امید با جهاد کشاورزی انجام می شود.
وی خاطرنشان کرد: کشت گیاهان دارویی فرصتی مناسب برای اشتغال زایی جوانان و مردم روستاهای شهرستان ایجاد می کند که این فرصت تبدیل به پتانسیل و ظرفیت برای علاقه مندان به کسب و کارهای روستایی شده است.
ایزانلو اضافه کرد: در این شهرستان علاوه بر گیاهان دارویی سایر رسته های اشتغال زا مانند صنایع دستی، پرورش دام سبک، پرورش دام سنگین و زنبورداری نیز فعالیت بسیار موثری در زمینه اشتغالزایی و افزایش سطح درآمد و معیشت مردم شهرستان داشته است.
مدیر جهاد کشاورزی شیروان ضمن اشاره به ظرفیت و پتانسیلهای موجود شهرستان در زمینه کشت گیاهان دارویی گفت: با توجه به پتانسیلهای موجود و سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی، کشت این گیاهان در دستور کار قرار گرفته است که از جمله عوامل مؤثر در توسعه کشت این گیاهان میتوان به پرداخت تسهیلات کمبهره به متقاضیان، حمایت از توسعه فرآوری این گیاهان، راهاندازی زنجیره تولید و ترویج و اطلاع رسانی مناسب اشاره کرد.
ایزانلو افزود: این شهرستان دارای ۶۰۰ هکتار زعفران و ۱۶۱ هکتار گیاه دارویی زیره سبز، گل محمدی، گل گاو زبان، اسطوخودوسو باریجه است.
شهرستان شیروان ۴۰۰ هزار هکتار مساحت دارد که ۲۹۰ هزار هکتار آن به صورت منابع طبیعی تجدید شونده و ۱۱۰ هزار هکتار مستثنیات قانونی اشخاص شامل زمین های زراعی، باغ، جاده و محدوده روستاها و شهرهاست.