شاهرود- ایرنا- رییس سابق دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به اینکه این دانشگاه رتبه بالایی در حوزه مقابله با کرونا از سوی وزارت بهداشت را کسب کرد، گفت: نیروی انسانی مهمترین و پر قدرت ترین امکانات در جبهه مقابله با کروناست که باید از آنان به درستی تکریم شود.

بە گزارش ایرنا، رضا چمن روز چهارشنبه در آیین تودیع و معارفه رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با بیان اینکه تکمیل، تجهیز و تامین نیروی انسانی بزرگترین اورژانس شرق کشور، بخش مهم توسعه اقدامات ما در مقابله با کووید- ۱۹ بود، افزود : راه اندازی پلی کلینیک تخصصی شاهرود، راه اندازی مرکز درمانی ناباروری و نازایی بیمارستان امام حسین(ع)، راه اندازی بخش قلب و عروق با یکهزار و ۵۰۰ عمل آنژیوگرافی و آنژیو پلاسمی، راه اندازی ساختمان مدیریت بهداشت و درمان میامی، ساخت و راه‌اندازی ۲ خوابگاه بزرگ دخترانه و پسرانه به ظرفیت ۵۰۰ نفر، راه اندازی همراه سرای همراهان بیماران به کمک خیرین، راه اندازی خدمات پزشکی، توسعه و ارتقای ۲ رشته «pht» در حوزه امور بافت و امور اعصاب، راه اندازی ۲ مرکز تحقیقات در بخش های اجتماعی و امور کار و بیماری های چشمی از جمله طرح های انجام شده است.
وی با تاکید به تکمیل طرح های نیمه کاره در دانشگاه، ابراز داشت: توسعه بیمارستان امام حسین(ع)  با ۵۰ درصد پیشرفت، احداث بخش مبارزه با سرطان با ۵۰ درصد پیشرفت، توسعه سایت دانشگاه با ۲۵ درصد، طرح احداث بیمارستان میامی با پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصد، ایجاد مرکز پزشکی واقع در روستای میغان با پیشرفت ۹۵ درصد و روستای نردین با ۴۵ درصد و اخذ مجوز دانشکده دندانپزشکی از دیگر فعالیت های این دوره بود.

وی اظهار داشت: تکمیل طرح های نیمه کاره توسط مدیریت جدید ، توسعه و پیشرفت دانشگاه را به همراه خواهد داشت، همانطور که از پیشینیان به ما رسید و تا کنون در این خصوص کوتاهی نشده است.
رییس سابق دانشگاه علوم پزشکی شاهرود مقابله با کرونا را یک جنگ سنگین و کم سابقه خواند و بیان داشت : مدیریت و مقابله با کرونا از جمله اقدامات بسیار سختی بود که با وجود کاستی‌هایی فراوان و حمایت تمام نهاد ها، مردم و ایثار تمامی کادر درمان انجام شد و توانستیم رتبه ای بالا را از نگاه وزارت بهداشت کسب کنیم.
چمن تکریم نیروی انسانی را مبنای کار خود خواند و اعلام داشت : نیروی انسانی مهمترین و پر قدرت ترین وسیله برای کار است و باید از آنان حمایت شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود هم در این آیین با اشاره به اینکه در مسیر خدمت با تغییر نگاه از فردی به اجتماعی توانستیم در راه خدمت به خلق گام برداریم، گفت: همراهی، همدلی و همکاری همه مسوولان در ادامه راه خدمت موجب دلگرمی کادر بهداشت و درمان می شود.
حسین شیبانی با اشاره به اینکه دکتر چمن کارنامه قابل قبولی را در مدت ۵۲ ماه کارکرد خود ارائه داده است، افزود: برای مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به کارگردان های متخصص نیاز داریم تا در مسیر خدمت موفق باشیم .
وی ضمن بیان اینکه تحقیق و پژوهش از شاخص های دانشگاه های علوم پزشکی به حساب می آید ، ابراز داشت : با تکیه بر تلاش و پیشتیبانی مسوولان، سعی می کنیم پرچم توسعه دانشگاه را با قدرت بالا برده و در این راه ثابت قدم باشیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با تأکید بر اینکه در دانشگاه در شرایط کنونی در حوزه‌های فضا و ساختمان، تعداد تخت در بیمارستان در شرایط خوبی به سر می بریم ، اظهار داشت: از مردم خواستارم با زدن دُز سوم واکسن و استفاده از ماسک ما را در این راه سخت یاری کنند.
شیبانی تکمیل طرح های نیمه کاره را از ضروری ترین اقدامات برشمرد و تصریح کرد: در سه سال آینده وضعیت بهتری از عملکرد بیمارستان ها، توسعه متوازن در مناطق محروم، حمایت از بخش خصوصی به ویژه دانشگاه آزاد را شاهد خواهیم بود.

مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی هم در این آیین گفت: نیروی انسانی، تخصص و تعهد سه اصل مدیریت در دانشگاه های علوم پزشکی است.

علیرضا رحیم نیا با بیان اینکه در قبال مسوولیتی که به ما سپرده می شود باید قانون مند و محتاط بود،افزود: نیروی انسانی متخصص از اولویت های دانشگاه های علوم پزشکی است.
وی با بیان اینکه توجه به نیروی انسانی، تعداد و جوانی جمعیت از ضروری ترین مباحث در دانشگاه است که باید به آنها نگاه ویژه شود، ابراز داشت: هر کس در قبال مسوولیت، موظف به پاسخگویی در مقابل خداوند است و باید تمام تلاش خود را بکار گرفته تا شرمنده مردم نشود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی حسین شیبانی را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شاهرود منصوب کرد.

شیبانی پزشک متخصص قلب و عروق است و پیش از این به مدت بیش از سه سال به عنوان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی انجام وظیفه کرد. وی جایگزین رضا چمن شد که از سال ۹۶ تاکنون عهده دار ریاست این دانشگاه بود.

دانشکده های پزشکی، پرستاری و مامایی، پیراپزشکی و بهداشت با بیش از ۲ هزار دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود فعال هستند. 
دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بیش از ۵۶ درصد از وسعت این استان را زیر پوشش خود دارد. و شهرستان‌های شاهرود و میامی با جمعیتی حدود ۲۶۰ هزار تن و ۵۴ هزار کیلومتر مربع مساحت، گستره زیر پوشش این دانشگاه هستند.