دکتر پژمان خسروی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای شروع واکسیناسیون کرونا تاکنون بالغ بر ۶۸۰ هزار دز واکسن کرونا در شهرستان آمل تزریق شده است که از این تعداد ۳۲۷هزار دز برای نوبت اول و ۲۹۶ هزار دز برای نوبت دوم بوده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۹۶/۶ درصد از جمعیت بالای ۱۲ سال آمل نوبت اول واکسن کرونا و ۸۷/۳ درصد هم نوبت دوم را دریافت کرده اند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان آمل با بیان اینکه تاکنون ۱۶/۸ درصد از جمعیت بالای ۱۸ سال آمل دز سوم واکسن کرونا را دریافت کردند ، گفت : متاسفانه با وجود شیوع سویه اومیکرون میزان استقبال از دز سوم کم بوده است که امیدواریم مردم هرچه زود تر برای دریافت نویت سوم واکسن مراجعه کنند.
خسروی توضیح داد: در حال حاضر هیچ کمبود واکسنی در شهرستان وجود ندارد و تمامی شهروندان بالای ۱۸ سال می توانند به چهار مرکز تجمعی واکسیناسیون در شهر آمل و تمامی مراکز خدمات سلامت شهری و روستایی مراجعه نمایند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان آمل با اشاره به اینکه رنگ کرونایی شهرستان در حال حاضر آبی است ، گفت : خوشبختانه طی هفته های اخیر میزان مراجعه و بستری بیماران کرونایی در شهرستان آمل یک روند نسبتا ثابتی داشته است ولی این ثبات نباید سبب عادی انگاری شود.
وی با بیان اینکه هنوز سویه اومیکرون در آمل دیده نشده است ، بیان کرد: با توجه به ضریب سرایت بالای این سویه که بیش از چهار الی پنج برابر گونه دلتا است و مشاهده شدن آن در شهر بابل ، لازم است که مردم بیش از پیش پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند و از برگزاری تجمعات غیرضروری بپرهیزند.
خسروی میزان رعایت پروتکل های بهداشتی را در آمل ۴۰ درصد عنوان کرد و افزود:علاوه بر پایین بودن میزان پروتکل های بهداشتی ، درحال حاضر بزرگترین پاشنه آشیل در شهرستان، برگزاری تجمعات خانوادگی و مراسم عروسی است که به روال سابق بازگشته است.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان آمل از مردم خواست برای جلوگیری از گسترش سویه کرونا پروتکل های بهداشتی رعایت کنند و حتما از ماسک استفاده نمایند.
وی تاکید کرد: در صورت فاصله گیری از پروتکل های بهداشتی و همچنین برگزاری تجمعات سویه میکرون می تواند پیک ششم را در پی داشته باشد و در نهایت با توجه به سرایت بالای این سویه ممکن است بار دیگر تمام بیمارستان های شهر مملو از بیمار شود.
وضعیت شهرستان آمل در تاریخ ۱۲ آذرما امسال برای نخستین بار از زمان شیوع ویروس کرونا آبی شد.شهرستان آمل از آغاز شیوع کرونا در سی ام بهمن ماه سال ۹۸ در مازندران همواره یکی از پاشنه های آشیل مدیریت بیماری کووید ۱۹ در استان و حتی کشور بود. وضعیت پیچیده حاکم بر این شهرستان به خاطر بافت قومی و قبیله ای و در اختیار داشتن مرکزیت صنعتی مازندران سبب شد تا کرونا در تمامی ۲۲ ماه گذشته در جولان باشد و در این مدت بارها مدیران کشوری را برای حل این مشکل به مازندران کشاند. حتی شروع پیک پنجم کرونا در مازندران نیز با قرمز شدن شهرستان آمل آغاز شد که سخت ترین پیک کرونا در استان بوده است و در این پیک یک سوم از بیماران کل استان نیز در شهرستان آمل بستری بودند.