تهران- ایرنا- رییس دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی گفت: آمریکا فکر می‌کرد با ترور فیزیکی حاج قاسم سلیمانی اندیشه وی را می‌تواند از بین ببرد، اما باید با کمک رسانه‌ها مکتب و اندیشه وی ترویج داده شود.

اکبر نصرالهی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا افزود: حاج قاسم سلیمانی نه تنها شخصیت تراز انقلاب اسلامی است، بلکه یک شخصیت تراز تمدن اسلامی است و تمام شاخص‌های عالی شخصیت تراز تمدن اسلامی در او متبلور بود.

وی تصریح کرد: اخلاص، بندگی، ارتباط با جوانان، شجاعت، زمان شناس بودن، هوشمند شناس بودن و دیپلمات بودن و انقلابی بودن از ویژگی های بارز این شهید بوده است.

نصرالهی تصریح کرد: شهید سلیمانی مدیر بحران بود و توانست با تصمیم گیری سریع صحیح در موقعیت های مختلف کشور را از گزند کینه ها و حملات دشمنان در امان بدارد. در بحران های دهه ۷۰ در کرمان با سازماندهی اشرار مسلح توانست آنها را به شخصیت های مولد تبدیل کند تا با کار کشاورزی برای کشور ثروت آفرین باشند.

رییس دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه واحد تهران مرکزی گفت: اگر امروز امنیت را پیرامون خودمان داریم، وابسته به الگوی مدیریت حاج قاسم سلیمانی است. او توانست شر داعش را از کشورهای منطقه و ایران کم کند.

وی اظهار داشت: به همین منظور باید رسانه ها برای ترویج اندیشه ها و مکتب حاج قاسم سلیمانی به عنوان یک شخصیت برجسته اقدام کنند تا آمریکا را در رسیدن به اهداف خود ناکام بگذارند. اگر رسانه ها با جهاد تبیین و با مجموعه کارها و راهبردهایی که برای مقابله با جریان تحریف اتخاذ می کنند، بتوانند مکتب حاج قاسم را با کمک دانشگاهیان رواج دهند آمریکا در رسیدن به اهداف خود ناکام می ماند.

نصرالهی تاکید کرد: اما اگر رسانه ها نتوانند اندیشه ها و مکتب حاج قاسم را تبیین کنند و مغلوب جریان تحریف شوند، آن زمان آمریکا به اهداف خودش رسیده است. علاقه مندان و ارادتمندان حاج قاسم که از اقوام، ادیان، احزاب و گروههای مختلف هستند با تشکیل جبهه مقاومت رسانه ای اجازه نخواهند داد مکتب وی با رفتن و ترور فیزیکی وی از بین برود.

برگی از زندگی پرافتخار سردار شهید سلیمانی

سردار شهید حاج قاسم سلیمانی روز ۲۰ اسفند ماه سال ۱۳۳۵ در یکی از شهرستان های استان کرمان به نام رابُر چشم به جهان گشود. وی دوران کودکی و نوجوانی خود را در کنار پدر به کار بنایی گذراند و در سال های جوانی در سازمان آب کرمان پیمانکار یکی از بخش های آن شد. 

او پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به این نهاد پیوست. با شروع جنگ تحمیلی، سلیمانی چندین گردان از سپاهیان کرمان را آموزش داد و به جبهه‌های جنوب اعزام کرد و کمی بعد، خود در صدر یک گروهان به سوسنگرد اعزام شد تا از پیشروی رژیم بعث در جبهه مالکیه جلوگیری کند.

سردار شهید سلیمانی در سال ۱۳۶۰ با حکم محسن رضایی فرمانده وقت سپاه پاسداران، به عنوان فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله منصوب شد و در بسیاری از عملیات ها شرکت داشت و از فرماندهان عملیات‌های والفجر هشت، کربلای چهار و کربلای پنج نیز بود. با پایان یافتن جنگ در سال ۱۳۶۷، لشکر ۴۱ ثارالله به فرماندهی سردار سلیمانی به کرمان بازگشت و درگیر جنگ با اشراری شد که از مرزهای شرقی کشور هدایت می‌شدند. سردار سلیمانی در سال ۱۳۷۶ به فرماندهی نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب شد و بهمن ۱۳۸۹ درجه سرلشکری (بالاترین درجه نظامی در ایران) را از دست رهبر معظم انقلاب و فرمانده کل قوا دریافت کرد.

سرانجام سرباز ولایت و امت اسلامی سردار سرتیپ پاسدار حاج قاسم سلیمانی فرمانده فداکار، شجاع و بی‌نظیر نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بامداد (جمعه ۱۳ دی ۹۸) در پی حمله پهپادی نیروهای متجاوز و تروریست آمریکایی در نزدیکی فرودگاه بغداد پس از عمری مجاهدت، فداکاری و نقش‌آفرینی‌های ماندگار و پرافتخار در راه اعتلای اسلام و دفاع از قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و سرافرازی ایران عزیز به شهادت رسید.

در این حمله تروریستی در مجموع ۱۰ نفر شهید شدند. سردار سرتیپ پاسدار حسین جعفری نیا، سرهنگ پاسدار شهرود مظفری نیا، سرگرد پاسدار هادی طارمی و سروان پاسدار وحید زمانیان از شهدای پاسدار همراه سردار سلیمانی بودند. همچنین در این حمله تروریستی ابومهدی مهندس معاون نیروهای حشدالشعبی عراق و چهار عراقی دیگر شهید شدند. بر اساس اعلام پنتاگون، وزارت دفاع آمریکا، دستور این حمله پهپادی را دونالد ترامپ رییس جمهوری وقت این کشور صادر کرد.