نرجس نیازمند روز گذشته در بخشی از سفر رییس جمهور و هیات همراه به استان قم و در دیدار با انسیه خزعلی معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، بیان کرد: از نظر اسلام تفاوتی بین مرد و زن وجود ندارد،نمونه اصلی تکریم زن توسط پیامبراکرم(ص) در خصوص حضرت زهرا(س)قابل درک است که جایگاه متعالی زن کامل را در اسلام نشان میدهد.
وی ادامه داد: با وجود تلاشهای زیادی که در سالهای اخیر برای ارتقای شخصیت فردی و جایگاه اجتماعی زنان در نظام جمهوری اسلامی صورت گرفته است، هنوز زنان کشور ما به جایگاه مطلوبی که در خور آنان است دست نیافتهاند و هویت انسانی زنان چنانکه باید به رسمیت شناخته نشده است.
نیازمند، اضافه کرد: در عرصه اجتماعی بسیاری از زنان سرپرست خانوار که حمایتهای دولت تکافوی مخارج سنگین آنها را نمیدهد، به مشاغل سخت و طاقتفرسا یا مشاغلی که تناسبی با شأن انسانی آنها ندارد، روی آوردهاند که نیاز به اصلاح دارد.
عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر قم تاکید کرد: برای مقابله با آسیبها و تهدیدهایی که حوزه زنان و خانواده را تهدید میکند مانند طلاق،اعتیاد ، کاهش جمعیت و همچنین توانمند سازی زنان و ارائه مهارتهایی که برای موفقیت در زندگی خانوادگی نیاز دارند نیاز به یک رویکرد جامعهنگر داریم که مسائل را در ابعاد مختلف به صورت جامع بررسی نماید.
وی تصریح کرد: باید کرامت و منزلت زنان در جامعه نهادینه شود به این منظور سرمایه گذاری بر روی مساله زن و مادر سبب تحکیم بنیان خانواده می شود.
نیازمند ابراز داشت: مشکلات و آسیبهایی که امروز در جامعه شاهد هستیم، نتیجه تصمیمهایی است که بدون در نظر گرفتن واقعیتهای جامعه گرفته میشود.
وی افزود: اعتبارات و اقدامات حوزه فرهنگی و اجتماعی، اثربخشی مورد انتظار را نداشته است و ما نیازمند بازنگری در سیاستها و برنامههای این حوزه ها هستیم.
عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر قم گفت: اگر بخواهیم نظرات مقام معظم رهبری به عنوان رهبری حکیم مورد توجه قرار گرفته و در مسیر اصلاح فرهنگی و اجتماعی حرکت کنیم، لازم است با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب از کارهای سطحی و صوری اجتناب کرده و بنیادهای ریشه ای فرهنگی اجتماعی را پی ریزی نماییم کلیه فعالیت ها باید دستور کار مشخص، کاربردی و اثر بخش داشته باشد.
نیازمند در ادامه، عنوان کرد: درحال حاضر موضوع جوانی جمعیت و فرزند آوری دارای اهمیت ویژهای برای آینده کشور است با توجه به اقدام دولت در راستای ایجاد مسکن ملی تقاضا دارم دولت محترم در راستای حمایت از فرزندآوری به خانواده هایی که فرزند سوم و چهارم آنان در دهه اخیر به دنیا آمده و فاقد مسکن میباشند یک واحد مسکن در حد رایگان واگذار نماید.
وی ادامه داد: مساله دیگر کمبود فضای شهری قم برای تفریح و ورزش زنان است، فقدان بوستانهای شهری در حد نیاز، مسیرهای دوچرخه سواری و نشاط شهری و ورزشگاههای اختصاصی بانوان قم از چالشهای جامعه زنان قم است.
نیازمند ابراز کرد: یکی از خواسته مهم زنان و دختران قمی احداث حداقل یک مجموعه ورزشی مجهز، ویژه و اختصاصی برای زنان است تا دختران و مادران در یک فضای آرام و بانشاط بتوانند در کنار وظایف مادری و خانهداری در عرصه ورزش قهرمانی و همگانی نیز حضور پررنگی داشته باشند.
وی اظهار داشت: با توجه به وجود حوزه علمیه خواهران و ظرفیت بالای اساتید حوزه و دانشگاه درقم در خصوص مباحث آموزشی در حوزه تربیت فرزند، مباحث مشاورهای و کاهش آسیبهای اجتماعی پیشنهاد مینمایم دفتر راهبردی کاهش آسیب های حوزه زنان و خانواده با همکاری کمیته بانوان و خانواده شورای شهر قم مراجع ذی ربط در قم، حوزه علمیه خواهران و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تشکیل گردد.