گرگان - ایرنا  - سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان گفت که تدوین نقشه راه سند تحول اشتغال استان با همکاری سه دستگاه تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اقتصاد و دارایی و مدیریت و برنامه‌ریزی ضروری است.

به گزارش خبرنگار ایرنا ،سیدمحمد دهنوی عصر شنبه در نشست استانی کارگروه اشتغال بیان کرد : تدوین این نقشه راه سبب خواهد شد تا برنامه ریزی، سهم هر بخش برای ایجاد اشتغال و جایگاه استان در اشتغال کشور مشخص شود .

وی با اشاره به این که بهترین ظرفیت از سوی نظام برای ایجاد اشتغال فراهم شده گفت: دستگاهها و نهادهای گلستان باید بیش از گذشته و با شناسایی ظرفیت های بومی برای ایجاد فرصت های جدید شغلی اهتمام ویژه داشته باشند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گلستان هم در این جلسه گفت : سهم اعتبارات اشتغال استان از تبصره ۱۸ قانون بودجه امسال از ۲.۸ به ۳.۵ درصد افزایش یافته است .

داوود طبرسا افزود : امسال از این تبصره برای گلستان ۱۱ هزار و ۱۸۰ میلیارد ریال تسهیلات با نرخ سود چهار تا ۱۶ درصد در نظرگرفته شده و جایگاه یازدهم به استان اختصاص یافته است.

تحقق ۶۴ درصد اشتغال گلستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دبیر کارگروه اشتغال گلستان هم در این جلسه گفت که ۶۴ درصد از برنامه ایجاد ۳۰ هزار و ۳۵۰ فرصت شغلی توسط ۴۸ دستگاه مرتبط استان در سال جاری محقق شده است .

سعید مازندرانی افزود : امسال سازمان صنعت ، معدن و تجارت، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، جهادکشاورزی و کمیته امداد بیشترین فرصت شغلی را برای افراد جویای کار فراهم کردند.

وی خواستار همکاری بیش از گذشته بانک های عامل در پرداخت تسهیلات به طرح های اشتغال زا شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان همچنین از دستگاهها خواست تسهیلات مشاغل خانگی را به معرفی طرح های پشتیبان اختصاص دهند.

به گفته مازندرانی ، امسال ۶۰ درصد تسهیلات مشاغل خانگی به طرح های پشتیبان اختصاص یافته است.

وی تسهیلات امسال در نظرگرفته شده برای مشاغل خانگی در گلستان را ۴۷۶ میلیارد ریال اعلام کرد.

در این نشست اعضای کارگروه اشتغال گلستان از جمله کمیته امداد امام خمینی(ره) خواستار توجه ویژه بانک ها در تسریع پرداخت تسهیلات اشتغال شدند.

گلستان یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و اقتصاد اصلی ساکنان آن بر پایه کشاورزی استوار است.