به گزارش روز یکشنبه ایرنا از اداره کل زندانهای استان تهران، الله کرم عزیزی ضمن قدردانی از تلاشها و پیگیری های واحد مددکاری اظهار داشت: شغل مددکاری از جمله مشاغل سخت است که مددکاران برای حل مشکلات زندانیان از نیروهای بالقوه و امکانات موجود بهره مند میشوند.
وی خاطرنشان کرد: عفو و گذشت یکی از فضیلتها و منش نیک در رفتار و اخلاق انسانی است که میتواند ارزش و جایگاه واقعی خویش را به دست آورد؛ این مسئله به ویژه در سختیها مانند مجازات قاتلان خود را نشان میدهد.
مدیر زندان رجایی شهر از ماندگارترین اقدامات مثبت در عرصه اصلاح و تربیت را اقدام برای صلح و سازش و اخذ رضایت و گذشت اولیاء دم دانست.
عزیزی با اشاره به اینکه مددکاران بازوان اجرایی زندان هستند، افزود: تلاشهای مستمر این جهادگران از طریق کاهش آلام و فشارهای روحی و روانی مددجویان در برقراری امنیت مجموعه بر کسی پوشیده نیست.
براساس این گزارش، از تعداد ۱۸ محکوم به قصاص نفس، ۱۴ نفر با اخذ رضایت اولیای دم و پایان محکومیت به کانون خانواده بازگشتند.
۱۳۷ مددجوی زندان رجایی شهر به محل سکونت خود انتقال یافتند
مدیر زندان رجایی شهر گفت:از ابتدای سال تا کنون مددجویان واجد شرایطی که محکومیت قطعی آنان صادر شده با ارائه درخواست و موافقت مبدا و مقصد به زندانهای محل سکونت خود منتقل شدند.
عزیزی افزود: به منظور صرفه جویی در وقت و هزینه های ایاب و ذهاب و رعایت حال خانواده مددجویان و جلوگیری از آسیبهای اجتماعی آنان که برای ترددهای بین شهری برای ملاقات با بستگان خود صورت می گرفت، مددجویان به نزدیک ترین زندان محل سکونت خود انتقال یافتند.
وی اظهارداشت: انتقال مددجویان با هدف کاهش جمعیت کیفری در زندان تاثیر بسزایی در کاهش آسیب های رفتاری آنان دارد.
مدیر زندان رجایی شهر گفت:شورای طبقه بندی زندان با هدف کاهش ناهنجاری ها و آسیب های ناشی از حبس پس از بررسی درخواستهای مددجویان زمینه انتقال واجدین شرایط را فراهم کرده است.
براساس این گزارش، از تعداد ۱۳۷ مددجوی واجد شرایط ۱۰۱ نفر به زندانهای استان تهران و ۳۶ نفر به زندانهای سایر استانها انتقال یافتند.
۱۳۵۲