به گزارش ایرنا، کیامرث حاجی زاده روز یکشنبه در نشست بررسی مشکلات شهر چیتاب و بخش کبگیان در یاسوج اظهار داشت: شهر چیتاب موقعیت جغرافیایی استراتژیک داشته و به شهر یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد نیز نزدیک است اما جزو مناطق محروم این استان بوده و اهالی آن دارای مشکلات متعدد در زمینه های گوناگون هستند.
وی افزود: سرمایه گذاران بخش خصوصی برای اجرای طرح های گردشگری و شیلات در شهر چیتاب به منظور اشتغالزایی و ایجاد کسب و کارهای خُرد و کوچک پای کار آورده شوند.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ساحل سازی در کنار رودخانه چیتاب برای رونق گردشگری و ساخت جاده سلامت در این شهر به منظور گسترش ورزش همگانی و پیاده روی خانوادکی ضروری است.
حاجی زاده عنوان کرد: اینترنت و آنتن دهی تلفن همراه در جاده های اصلی و روستاهای مجاور یا نزدیک جاده های اصلی کهگیلویه و بویراحمد از جمله در بخش کبگیان نامطلوب است.
وی ابراز داشت: وجود چنین مشکلات مهمی به هیچ وجه پذیرفتنی نیست و انتظار می رود که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای رفع آنها به زودی چاره اندیشی کرده و وارد میدان عمل شود.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مسئولان اجرایی مربوطه وظیفه دارند که خدمات لازم را به مردم این استان از جمله در شهر چیتاب و بخش کبگیان ارائه دهند و هیچ بهانه یا توجیهی نیز از آنان قابل پذیرش نیست.
حاجی زاده اظهار داشت: وضعیت نامناسب اینترنت و آنتن دهی تلفن همراه در جاده های اصلی و روستاهای مجاور یا نزدیک جاده های اصلی کهگیلویه و بویراحمد مشکلاتی را در زمینه آموزش مجازی دانش آموزان و دانشجویان ایجاد کرده و هنگام بروز انواع بحران ها نیز اطلاع رسانی برای خدمات رسانی به مردم را مختل می کند.
وی افزود: این ۲ مشکل اساسی در شهر چیتاب و بخش کبگیان تا پایان امسال از سوی متولیان امر برطرف شود.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: جاده ارتباطی یاسوج - چیتاب به طول ۴۰ کیلومتر چند نقطه کور و پیچ ها و قوس های خطرناک دارد که باید ساماندهی و ایمن شود.
حاجی زاده عنوان کرد: مبادی ورودی و خروجی شهر چیتاب به عنوان مرکز بخش کبگیان نیازمند ساماندهی بوده و لازم است که این امر به زودی تحقق یابد.
وی ابراز داشت: درمانگاه چیتاب تا اواخر دی ماه امسال شبانه روزی شده و مشکل قطعی مکرر آب آشامیدنی این شهر به دلیل فرسودگی شبکه توزیع نیز هر چه سریعتر برطرف شود.
شهردار به همراه رییس و اعضای شورای اسلامی شهر چیتاب، بخشدار کبگیان و جمعی از مدیران کل کهگیلویه و بویراحمد در این نشست حضور داشتند.
مشکلات آب آشامیدنی، جاده های ارتباطی، بهداشت و درمان و وضعیت نامطلوب اینترنت و آنتن دهی تلفن همراه شهر چیتاب و بخش کبگیان در این نشست مطرح و پیرامون آنها بحث، بررسی و تصمیم های لازم گرفته شد.
چیتاب در سال ۱۳۸۸ به شهر تبدیل شد و هم اینک نیز مرکز بخش کبگیان از توابع شهرستان دنا است.
این شهر با حدود پنج هزار نفر جمعیت در فاصله ۴۰ کیلومتری شهر یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
جمعیت بخش کبگیان نیز هم اینک حدود ۲۰ هزار نفر است.