تهران- ایرنا- پلیس ضد شورش هلند روز یکشنبه با هزاران معترض که برای اعتراض به تمهیدات کرونایی و واکسناسیون به خیابان‌های آمستردام آمده بودند درگیر شد.

به گزارش ایرنا از "رویترز"، دولت هلند برای مقابله با سویه بسیار مسری اومیکرون، اجتماع بیش از سه نفر را در این کشور ممنوع اعلام کرده است.  
پلیس آمستردام در بیانیه‌ای گفت: در درگیری با معترضان حداقل چهار نیروی پلیس مجروح شدند. همچنین ۳۰ نفر از معترضان بازداشت شده‌اند.  
فمکه هالسما، شهردار آمستردام، پس از آن که معترضان از ممنوعیت تجمعات عمومی سرپیچی کردند، فرمانی اضطراری صادر کرد و به پلیس اجازه داد تا افراد را از میدان مرکزی موزه این شهر متفرق کند.  
معترضان که عمدتاً ماسک بهداشتی نزده بودند و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت نمی‌کردند، با نادیده گرفتن ممنوعیت اجتماع و راهپیمایی در خیابان‌های آمستردام حضور یافتند و به نشانه مخالفت با دولت پرچم‌های زرد به دست داشتند.  
هلند در ۱۹ دسامبر وارد یک قرنطینه ناگهانی شد و دولت این کشور دستور داد همه مراکز تجاری به جز فروشگاه‌های ضروری و همچنین رستوران‌ها، آرایشگاه‌ها، سالن‌های ورزشی، موزه‌ها و سایر مکان‌های عمومی حداقل تا ۱۴ ژانویه تعطیل شوند.  
کشور هلند در ماه‌های اخیر شاهد تظاهرات‌های متعدد علیه تمهیدات کرونایی بوده است. مردم این کشور به اقدامات محدودکننده‌ دولت برای مقابله با ویروس کرونا، از جمله وضع قرنطینه‌ و معرفی یک سیستم مجوز بهداشتی برای واکسینه‌شدگان معترض هستند.  
به گزارش ایرنا، آمار ثبت شده موارد ابتلا به کرونا در اروپا از ۱۰۰ میلیون مورد گذشت تا این قاره به کانون ابتلا به کووید ۱۹ در دنیا تبدیل شود.  
خبرگزاری فرانسه در گزارشی با اشاره به این که در روزهای گذشته ۱۷ منطقه از ۵۲ کشور و سرزمین واقع در قاره اروپا رکورد میزان ابتلا به ویروس کرونا را در یک هفته شکستند، نوشت: میزان ابتلا به ویروس کرونا در اروپا با گذشتن از ۱۰۰ میلیون مورد از زمان ظهور این ویروس در دسامبر ۲۰۱۹ (آذر ۹۸)، سبب شد تا این قاره با جا دادن یک سوم آلودگی جهانی در خود به کانون فعلی کووید ۱۹ تبدیل شود.  
آمار نگران کننده افزایش ابتلا به کرونا در اروپا در حالی مطرح می‌شود که ساکنان اروپا تنها کمی بیش از متوسط جهانی واکسینه شده‌اند. حدود ۶۵ درصد از مردم اروپا وارد روند تزریق واکسن شده‌اند و ۶۱ درصد آنان واکسیناسیون کامل را انجام داده‌اند.  
ویروس کرونا در دسامبر ۲۰۱۹ برای اولین بار در ووهان چین شناسایی شد و به همین علت نام کووید ۱۹ را برای بیماری آن انتخاب کردند. سه ماه بعد در ۱۱ مارس ۲۰۲۰ سازمان بهداشت جهانی عنوان همه گیری جهانی (پاندمی) را برای آن اعلام کرد.