سردار جعفر اسدی دوشنبه در دومین سالگرد شهادت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی که در شاهچراغ(ع) شیراز برگزار شد، اظهار کرد: سردار سلیمانی به خداوند متعال و راهی که انتخاب کرده بود ایمان داشت. هیچگاه دست خود را جلو کسی دراز نکرد و تنها جایی که گردن کج می کرد در پیشگاه خداوند متعال بود. وی به کاری که انجام می داد و به عاقبت کار خود ایمان داشت.
معاون بازرسی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) ادامه داد:انتخاب در زندگی مقوله بسیار مهمی است که نقش بسزایی در نتایج حاصل از تصمیمات و جایگاه نهایی ما در جامعه دارد و برای من جای سوال داشت که از چه زاویه ای باید به حاج قاسم سلیمانی نگاه کنیم و حاج قاسم که بود، چه کرد که اینچنین شد. اولین موضوعی که به ذهنم رسید انتخاب بود. اولین راه حاج قاسم،انتخاب بود.
همرزم شهید سلیمانی اضافه کرد:میتوان گفت انتخاب کردن یکی از مهمترین مواردی است که باعث شد شهید سلیمانی به این مقام و جایگاه برسد. حتی در زمانی که به قاسم سلیمانی گفتند نمی توانی در سپاه فعالیت کنی اما او انتخاب خود را کرده بود و گفت که اگر به درد سپاه نمی خورم، بسیجی خواهم شد. با اصرار و پشت کار تلاش کرد تا وارد سپاه شود.
اسدی گفت: قاسم سلیمانی با شجاعت ترامپ را قمارباز نامید و گفت «ترامپ قمارباز! خودم حریف تو هستم». این در حالی بود که بسیاری از سیاستمداران ما جرأت نداشتند این عبارت را به زبان بیاورند و معتقد بودند که اگر ترامپ اراده کند یک ساعته کن فیکون خواهد کرد. اما در این عالم قدرتی بالاتر از همه قدرتهاست.
وی اضافه کرد: من در پاسخ به کسی که از بنده پرسید نتیجه مذاکرات چه میشود گفتم حضرت امام (ره) آمریکا را بهتر از هر کسی می شناخت و بهترین واژه در عالم را برای توصیف آمریکا به کار برد. حضرت امام (ره) فرمودند آمریکا شیطان بزرگ است و این جای سؤال دارد که آیا مذاکره با شیطان میتواند نتیجه مثبتی در پی داشته باشد؟
وی افزود:عزت و شرف ایران مدیون حضرت امام (ره) است که کشتی انقلاب را به سمت فلاح و رستگاری هدایت می کند.امام فرمودند که ما در جنگ دشمن خودمان را شناختیم و انقلاب خودمان را به دنیا ثابت کردیم و فهمیدیم که باید روی پای خودمان بایستیم.
اسدی گفت: فرماندهی کل قوا در ابتدای جنگ به فردی ابلاغ شده بود که تمام تلاش خود را برای ایجاد انشقاق میان سپاه و ارتش به کار گرفت و در آن زمان سپاه تشکیلاتی به نام تیپ و لشکر نداشت و با محورها برنامه را پیگیری می کرد و پس از دو سال با فرار آن فرمانده خبیث و در کنار برادران ارتشی حصر آبادان شکست و همان جا تیپ و لشکرها را ایجاد شدند و یک تیپ هم شهید سلیمانی راه اندازی کرد.
همرزم شهید سلیمانی بیان کرد: حاج قاسم سلیمانی در کربلای پنج از کانال پرورش ماهی که حدود ۳۰ کیلومتر طول و ۲کیلومتر عرض داشت دور بصره را تصرف کرد و پس از جنگ نیز کار را رها نکرد و تمام تلاش خود را به کار گرفت تا سیستان و بلوچستان و هرمزگان را از لوث وجود اشرار رها کند.
وی افزود: سردار سلیمانی سال ۷۶ فرمانده سپاه قدس شد و در بالکان با دشمنان درگیر شد.در جنگ ۳۳ روزه حزب الله هم نیروی حزب الله توانست با اتکا به همین قدرت پیروز شود و موفق شد در مقابل ارتش رژیم صهیونیستی را که ظرف شش روز توانسته بود ارتش چند کشور را متلاشی کند، سربلند بیرون بیاید و این ارتش را متلاشی کند.
سردار اسدی عنوان کرد: همه خبیثان در سوریه اعلام کردند که بشار اسد باید ظرف یک هفته برود و ما آمدیم که دولت اسلامی عراق و شام را برپا کنیم اما با گذشت دو سال نتوانستند کاری از پیش ببرند و حاجقاسم پس از چهار سال توانست سوریه را از محاصره نجات بدهد.
وی گفت: سردار سلیمانی در دوران هشت سال دفاع مقدس کارهای ارزشمندی را برای دفاع و امنیت از کشور و سربلندی مقابل دشمنان انجام داد. این شهید بزرگوار در آن دوران از خود و خانوادهاش گذشت و در مرزهای کشور در کنار ارتش جمهوری اسلامی ایران به و پیروزی نتیجه زحمات این شهید بزرگوار است.
این مراسم با حضور پیکر یک شهید دفاع مقدس آغاز شد و در ادامه این آیین سرود ۱۴۰۰ شهید سلیمانی با همخوانی گروه سرود اجرا شد.
همزمان با ایام فاطمیه و دومین سالگرد شهادت سردار دلها، سپهبد شهید قاسم سلیمانی مراسم بزرگداشت روز مقاومت و سالگرد شهادت این سردار بزرگ اسلام در روز ۱۳ دیماه در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار شد.
صبحگاه جمعه ۱۳ دیماه ۱۳۹۸ سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در حمله آمریکاییها در فرودگاه بغداد به شهادت رسید.
در این حمله همراه با سردار سلیمانی، ابومهدی المهندس فرمانده حزب الله عراق و قائم مقام بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی) و شمار دیگری از رزمندگان عراقی به شهادت رسیدند.
حمله فوق به دستور مستقیم رییس جمهوری سابق ایالات متحده صورت گرفت.
از دهم تا شانزدهم دیماه به عنوان هفته مقاومت و ۱۳ دی روز شهادت سردار قاسم سلیمانی در تقویم کشور روز جهانی مقاومت نامگذاری شده است.