قزوین – ایرنا - معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: امسال ۶۰ هزار کودک ۶ سال در کشور برای مدارس ثبت نام نکرده و ۲۱۰ هزار دانش آموز از تحصیل در مقطع ابتدایی بازمانده‌اند.

به گزارش ایرنا، رضوان حکیم زاده روز دوشنبه در مراسم افتتاح نخستین استودیو تخصصی ضبط و تولید برنامه های آموزشی "شاد" در قزوین، افزود:  نمی‌خواهیم مدارس صرفا فضای فیزیکی باشد و باید مدیر مدرسه مدیریت روان و عاطفه دانش آموزان را داشته باشد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش افزود: با آبی شدن وضعیت کرونایی کشور کشور بهتر است دانش آموزان را به مدارس باز گردانیم.

حکیم زاده همچنین با اشاره به توزیع بیش از ۵۰۰ هرار تبلت در بین دانش آموزان در سال گذشته، گفت: فضای مجازی فرصتی فراهم کرد تا آموزش در فضای مجازی در کنار کلاس‌های درس و به صورت دائمی در مدارس ما وجود داشته باشد.

وی با اشاره به راه اندازی این استودیو، گفت:با این ظرفیت، دانش آموزان شانس استفاده از تدریس معلمان برتر را خواهند داشت و می‌توان عدالت آموزشی را برقرار کرد.

حکیم زاده با بیان اینکه چالش‌هایی که در دوران کرونا ایجاد شده تبعات بلند مدتی دارد، افزود: ایران تنها کشوری است که آموزش مجازی آن طولانی شده و همین موضوع باعث افت تحصیلی ۱۰ درصدی برای دانش آموزان با نمرات خیلی خوب شده است.

معاون وزیر آموزش و پرورش ضعف دانش آموزان دوم و سوم را در مهارت خواندن و نوشتن از دیگر تبعات کرونا دانست و گفت: امسال تمام مجوزهای جذب استخدام تنها برای دوره ابتدایی خواهد بود چون ۳۸ درصد معلمان ابتدایی مدرک مرتبط ندارند و این روند باید در جذب‌های جدید تغییر کند.

 مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در این مراسم گفت: نخستین استودیوی آموزشی تخصصی تولید محتوای الکترونیکی شبکه شاد به دانش آموزان استان با هدف برقراری عدالت آموزشی با هزینه ای افزون بر یک میلیارد تومان راه اندازی شد.

حسنعلی اصغری افزود: این استودیو با ۲ رویکرد تولید محتوای تخصصی و برتر منطبق با نیازهای دانش آموزان و استودیو خبری، تصویری و تحلیلی آغاز به فعالیت کرد.

وی اظهار داشت : در این استودیو آموزشی بیش از ۹۵ نفر از اساتید و معلمان مجرب در رشته های مختلف در تولید محتوی دروس آموزشی با ما همکاری دارند.

اصغری با اشاره به شرایط موجود در شیوع ویروس کرونا و لزوم پیگیری فعالیت‌های آموزشی در فضای مجازی و شبکه آموزشی دانش آموزان (شاد)، تولید محتوا برای دانش آموزان را از رسالت‌های مهم این اداره کل دانست.

این مسوول با بیان اینکه استودیو "شاد" با هدف دستیابی دبیران به فضای مناسب برای تولید محتوای آموزشی در دستور کار قرار گرفت، افزود: به منظور توسعه فعالیت‌های آموزشی و تولید محتوای تخصصی، آموزش و پرورش استان قزوین برای راه‌اندازی استودیوی مجهز آموزشی اقدام شد تا با استفاده از این مکان مجهز و پیشرفته بتوانیم محتوای آموزشی مناسب را در اختیار دانش آموزان و معلمان قرار دهیم.

استان قزوین دارای ۲۳۵ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی است.