کرمانشاه - ایرنا - مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه با اشاره به ابعاد بارز شخصیتی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، گفت: مکتب ماندگار حاج قاسم باید در کتاب‌های درسی مدارس و دانشگاه‌ها تدریس گردد و در پایان نامه دانشجویان نیز به ابعاد شخصیتی این شهید بزرگ انقلاب پرداخته شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «سردار ناصر باباخانی» روز دوشنبه در مراسم زنگ جهانی" مقاومت" در مدرسه قائم شهر کرمانشاه، به زندگینامه چهار دهه مجاهدت، رشادت و شجاعت سردار سلیمانی اشاره کرد و افزود این شهید آرزو شهادت داشت و چند بار تا مرز شهادت نیز پیش رفت و درآخر نیز در روز ۱۳ دی ماه سال ۹۸ به آرزوی خودش رسید.

او با تبریک و تسلیت سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی به مردم کرمانشاه بیان داشت: حاج قاسم در دوران هشت سال دفاع مقدس از سال ۶۰ تا بعد از جنگ تحمیلی فرمانده یکی از لشکرهای بزرگ ایران یعنی لشکر ثارالله بود و این لشکر بارها سخت ترین عملیات های دفاع مقدس را  با فرماندهی این سردار بزرگ با موفقیت به انجام رساند و موجب خوشحالی امام راحل (ره) و مردم ایرانی اسلامی شد.

وی، سردار حاج قاسم سلیمانی را یک متفکر بزرگ نظامی معرفی کرد و گفت: او اوائل انقلاب در شمال غرب در مبارزه با ضد انقلاب و سالها بعد از جنگ نیز در شرق و جنوب ایران با اشرار در دفاع از انقلاب اسلامی مجاهدت کرد.

سردار باباخانی در ادامه با اشاره به تجربیات بالای سردار سلیمانی در طول هشت سال جنگ تحمیلی بیان داشت: این سردار بزرگ از سال ۷۶ با حکم مقام معظم رهبری برای مقابله با گروه های اشرار و القاعده و دیگر دشمنان انقلاب  به عنوان فرمانده سپاه قدس منصوب شد.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه در ادامه سخنان خود، از مجاهدت های سردار سلیمانی در مقابل اشرار، القاعده، طالبان، داعش، مقاومت های حزب الله لبنان به ویژه جنگ ۳۳ روزه و حماس در برابر اسرائیل اشاره کرد و گفت: سردار سلیمانی در طول فرماندهی خود بر سپاه قدس آنچنان با تدبیر، درایت و اقتدار و قدرتمند کار کرد که برای کشور امنیت و بازدارندگی زیادی در مقابل دشمنان ایجاد کرد.

سردار سلیمانی همیشه خود را سرباز ولایت معرفی می کرد

سردار باباخانی با اشاره به وصیت شهید حاج قاسم سلیمانی که بر سر سنگ مزارش او را یک سرباز معرفی کنند، گفت: او همواره خودش را سرباز ولایت و پیرو خط رهبری می دانست.

وی همچنین با اشاره به بُعد مردمداری سردار سلیمانی، افزود: این سردار بزرگ بعد از پایان جنگ در کرمان و سیستان و بلوچستان منشاء خیر و برکت زیادی شد و همواره در سختی ها مانند زلزله، سیل و دیگر مشکلات مخلصانه و متواضعانه و با کمل ساده زیستی و بدون تشریفات در کنار مردم و در خدمت مردم بود.

این مقام مسئول با بیان اینکه سردار سلیمانی همیشه در زندگی خود در حال مجاهدت بود گفت: او پرورش یافته  مکتب حضرت امام راحل (ره) بود و همیشه به اهل بیت و ولایت به ویژه مقام معظم رهبری ارادت مخلصانه و قلبی داشت.

به گزارش ایرنا، سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در ۱۳ دی ماه سال ۱۳۹۸ شمسی در حمله هوایی آمریکا به فرودگاه بین المللی بغداد به همراه ابومهدی المهندس و تعداد دیگری از همرزمانش به شهادت رسید.

این حمله به دستور رییس جمهوری وقت آمریکا، دونالد ترامپ صورت گرفت.