به گزارش ایرنا، این دومین نشست علنی شورای شهر ساری از زمان بیمار شدن شهردار است که به انتقاد از آنچه که نابسامانی مدیریتی نامیده می شود و نارضایتی از عملکرد شهرداری اختصاص می یابد و به نظر می رسد لحن انتقادات جلسه امروز با پرداختن به مصداق های مشخص تندتر از هفته پیش بوده است.
اعضای شورای شهر ساری در نشست دوشنبه هفته پیش به صورت تلویحی از جواد طالبی که به خاطر بیماری قلبی در یکی از بیمارستان های تهران بستری شده بود خواسته بودند تا استعفا دهد و حتی زمزمه استیضاحش هم در حاشیه آن نشست شنیده شده بود ، امروز انگشت روی عملکرد شهرداری گذاشتند و با برشمردن مصداق های مشخص که به نظرشان نشانگر کوتاهی شهرداری در انجام وظیفه است ، از شهردار انتقاد کردند.
طالبی که پس از مدتی سرپرستی حکم شهرداریش را اوایل شهریور ماه امسال از وزیر کشور دریافت کرد، یکشنبه هفته پیش به خاطر بیماری قلبی به بیمارستانی در تهران انتقال یافت تا دوره درمانش را طی کند.
شهردار ساری هفته پیش پس از نشست شورای شهر که در آن از او خواسته بودند تا تکلیف مدیریت شهری را در زمان بستری بودنش در بیمارستان مشخص و یا استعفا دهد ، با انتشار ویدیویی اطمینان داده بود که حضورش در بیمارستان برای امور درمانی اختلالی در امور جاری مدیریت شهر ایجاد نمیکند و پس از دوره کوتاه درمان به شهرداری برمیگردد. این پیام طالبی در واقع پاسخی به برخی اعضای شورای شهر بود که تمایل به استعفایش داشتند.
با این حال ، نشست امروز شورای شهر هم عمدتا به انتقاد از عملکرد شهرداری گذشت. در آغاز این نشست اعضای شورا گزارشی در ارتباط با مشکل ترافیک شهر ساری قرائت و وضعیت موجود ترافیک مرکز استان را بحرانی توصیف کردند.
سیدذوالفقار شریفی یکی از ۹ عضو شورای شهر ساری در این نشست گفت : موضوع ترافیک در ساری از یک معضل به بحران شهری تبدیل شده است و شهرداری باید نسبت به این موضوع با جدیت ورود کند.
وی افزود : بررسی میدانی شورا نشان می دهد که شهرداری ساری تاکنون اقدام مطلوبی در ارتباط با رفع معضل ترافیک در مرکز استان با اجرای طرح های زیرساختی انجام نداده و حتی از اجرای طرح های فرهنگی برای استفاده نکردن شهروندان از خودروها برای کاهش چالش ترافیک هم دریغ می کند.
این عضو شورای شهر تصریح کرد: همچنین در راه اندازی بازار شب در شهر ساری باید اقدامات لازم صورت گیرد چرا که علاوه بر رونق کسب و کار اقشار مختلف مردم با فروش محصولات محلی و سنتی، درآمدزایی خوبی برای شهرداری ایجاد می شود.
شریفی با درخواست از شهرداری برای راه اندازی شب بازار ، گفت : مشکلات آسفالت و روشنایی کوچه پس کوچه های شهر ساری به هیچ عنوان رضایت بخش نیست و این انتظار را داریم که شهرداری اگر طرح های کلان عمرانی در ساری انجام نمی دهد حداقل کارهای روزمره خود را بموقع و بخوبی انجام دهد.
وی افزود : انباشت زباله در برخی خیابان های فرعی ساری هم زیبنده مردم این شهر نیست و باید با برنامه ریزی اصولی شهرداری برای نظافت خیابان های فرعی و اصلی بیشتر توجه کند.
شریفی گفت : مردم ساری نیازمند خدمات رسانی مطلوب از سوی شهرداری هستند و مردم در زمان حاضر از عملکرد شهرداری رضایت ندارند.
وی افزود: بهره گیری از ظرفیت بانوان در شهرداری برای مدیریت شهری باید با جدیت در دستور کار شهرداری ساری باشد و نباید نقش این قشر از جامعه را در شهر ساری نادیده گرفت.
لزوم توجه شهرداری به تذکرات اعضای شورا
رییس شورای اسلامی شهر ساری هم در این نشست از بی توجهی شهرداری به تذکرات اعضای شورای شهر انتقاد کرد و گفت : شهرداری ساری باید به تذکراتی که اعضای شورای اسلامی در صحن بیان می کنند توجه داشته باشد و به معنای واقعی آن را اجرا کند و باید برای گره گشایی از مشکل ترافیک شهر ساری عزم جدی ایجاد شود.
پرویز شعبانی اضافه کرد : مشکلات زیادی در حوزه شهری ساری در بخش عمرانی و زیرساختی وجود دارد که باید با عزم همگانی و تلاش شهرداری برای رفع این چالش ها اقدام شود.
وی ادامه داد : باید با تلاش های مستمر شهرداری، نارسایی هایی که در شهر ساری وجود دارد برطرف شود و باید اعضای شورای در کمیسیون و کمیته های تخصصی حضور منسجم و عملیاتی تر داشته باشند.
رییس شورای شهر ساری گفت : شهرداری ساری باید همواره در تکاپو باشد تا به روزمرگی دچار نشود و باید دستاوردهای عمرانی شهرداری برای مردم مرکز استان قابل لمس باشد.
وی افزود : متاسفانه در فضای مجازی تخریب های غیرمنصفانه ای علیه اعضای شورای اسلامی ساری صورت می گیرد که باید نسبت به این موضوعات حساس بود و بخش حقوقی شهرداری با کاربران متخلف برخورد کند.
یک سوزن هم به شورا
نشست امروز شورای شهر ساری تنها به انتقاد از شهرداری سپری نشد بلکه برخی از اعضا از نحوه عمل شورا هم انتقاد کردند. سید حسین یوسفی، یکی از اعضای شورای اسلامی شهر ساری با بیان اینکه در بحث پژوهش در شورای اسلامی شهر ساری عقب ماندگی های زیادی وجود دارد،گفت: باوجود آن که بسیاری از شهرداری ها با برنامه برای رفع مشکلات حوزه شهری پیش می روند اما در ساری اینگونه نیست و به نوعی در این ارتباط اقدام موثری صورت نگرفته است.
وی راه اندازی شورای پژوهش در شورای اسلامی شهر ساری را به عنوان یک رویکرد اصولی خواستار شد و افزود : باید با این موضوع به صورت جدی برخورد و کارهای پژوهشی را تقویت کنیم و طرح های عمرانی شهرداری هم باید منطبق با برنامه های علمی پیش برود.
یوسفی گفت : باید از ظرفیت خُبرگان و دانشگاهیان برای پیشرفت و آبادانی در شهر ساری بهره گرفت و نباید کارکرد شورا فرسایشی و بدون تحول باشد.
عضو شورای اسلامی شهر ساری تصریح کرد : ماه ها است که از فعالیت شورای ششم در ساری می گذرد ، اما برای اجرای طرح های پژوهشی در ساری اقدام نشده که این رویه به معنای واقعی باید هرچه سریع تر برچیده شود.
یوسفی گفت : باید با هماهنگی و افزایش همدلی ها برای رفع نارسایی و مشکلان زیرساختی که در حوزه شهری ساری وجود دارد، رفع شود.