تهران- ایرنا- تفاهمنامه همکاری‌های فرهنگی ـ هنری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری نیکاراگوئه به مدت ۵ سال منعقد شد.

به گزارش ایرنا از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری‌های فرهنگی ـ هنری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری نیکاراگوئه که به صورت حضوری و مجازی برگزار شد، گفت: بستر فضای مجازی فرصت خوبی برای گفت‌وگوی بین نخبگان دو کشور است و برای تقویت ارتباطات دو ملت لازم است فعالیت نخبگان ایران و نیکاراگوئه در قالب وبینار و هم اندیشی‌های مجازی تقویت شود.

حجت‌الاسلام محمدمهدی ایمانی‌پور افزود: ظرفیت‌های بسیاری در این سند همکاری وجود دارد که می‌تواند فرصت‌های خوبی را برای همکاری‌های فرهنگی و هنری بین دو ملت فراهم سازد. ما نسبت به ظرفیت‌های بزرگ این کشور در آمریکای مرکزی واقف هستیم و امیدواریم این تفاهمنامه زمینه تعاملات را بیش از پیش گسترش دهد.

ایمانی پور شناخت هرچه بیشتر دو ملت از یکدیگر، توسعه همکاری‌های رسانه‌ای، سینمایی، نشر و ترجمه و برگزاری هفته‌های فرهنگی را ضروری دانست و افزود: شناخت متقابل ایران و نیکاراگوئه از یکدیگر راهبرد اصلی تقویت و افزایش تعاملات فرهنگی و اجتماعی دو کشور خواهد بود.

وی با تاکید بر لزوم توسعه روابط همه جانبه بین دو کشور خاطرنشان کرد: دشمنان انقلاب مردمی تلاش می‌کنند تا چهره ملت‌ها و دولت‌های انقلابی را بد جلوه دهند. بنابراین بهترین راه برای مبارزه با تلاش‌های مردم هراسانه، ارتباط مستقیم است و این فضا باید فراهم شود تا خودمان را معرفی کنیم و شناخت بین ملت‌ها ایجاد شود.

هفته‌های فرهنگی موجب افزایش تعاملات و تبادلات بین ملت‌ها می‌شود

لوئیس انریکه مورالس آلونسو، رئیس سازمان فرهنگ نیکاراگوئه با ابراز خرسندی از امضای این تفاهمنامه بین دو کشور گفت: امضای این تفاهمنامه در حوزه گردشگری و سینما زمینه لازم برای آشنایی برای دو کشور را ایجاد می‌کند.

وی به زمینه‌های تبادل اطلاعات و تجارب در حوزه‌های فرهنگی و هنری و همکاری هنرمندان در این تفاهمنامه اشاره کرد و گفت: این تفاهمنامه می‌تواند منابع خوبی را برای دو ملت فراهم کند تا آشنایی بیشتری داشته باشیم.

ایساک لنین براوو، سفیر نیکاراگوئه در تهران ضمن ابراز خرسندی از امضای تفاهمنامه همکاری‌های فرهنگی ـ هنری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری نیکاراگوئه، اظهار کرد: این تفاهمنامه موجب می‌شود داشته‌های فرهنگی این دو نهاد علمی و فرهنگی برای آیندگان حفظ شود. فرهنگ و ارتباطات ابزاری برای گسترش تبادلات بین دو کشور خواهد بود. امیدواریم در آینده شاهد گسترش همکاری‌های بین دو ملت باشیم.

در این سند تفاهم نامه که پنج سال اعتبار خواهد داشت، زمینه‌های تبادل اطلاعات و تجارب در حوزه‌های فرهنگی و هنری، همکاری بین هنرمندان، مؤسسات و انجمن‌های فرهنگی و هنری، برگزاری هفته‌های فرهنگی، فیلم، تئاتر و همچنین، برگزاری کارگاه‌های آموزشی در زمینه حفظ و مرمت آثار تاریخی پیش‌بینی شده است.