«کتایون اشرف» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن اشاره به برنامههای فدراسیون برای موفقیت قایقرانی در بازیهای آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو اظهار داشت: در یک ماه گذشته ۲ اتفاق مهم در فدراسیون قایقرانی رخ داد. نخست اینکه مربی برزیلی برای هدایت قایقرانی وارد ایران شد و در ادامه با تلاش فدراسیون قایقهای خریداری شده از گمرک آزاد شدند و به فدراسیون رسیدند. اتفاقاتی که موجب میشود قایقرانی تحول جدیدی را تجربه کند؛ با این تحولات به موفقیت در بازیهای آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو امیدواریم.
نایب رییس زنان فدراسیون قایقرانی افزود: تجهیزاتی که به تازگی در اختیار فدراسیون قایقرانی قرار گرفته به صورت مساوی در تمرینات دختران و پسران رشته تقسیم میشود و این یکی از محاسن فدراسیون است. هیچ تبعیضی در کار نیست و یکی از دلایلی که استقبال دختران از رشته قایقرانی زیاد است، نگاه برابری است. در المپیک نیز دختر ایرانی توانست تا فینال صعود کند. این نگاه مساوی در بخشهای مختلف وجود دارد و رییس فدراسیون قایقرانی نیز تاکید ویژه بر توسعه قایقرانی زنان دارد.
اشرف ضمن اشاره به استخدام مربی برزیلی توسط فدراسیون گفت: در چند هفتهای که این مربی بر تمرینات ملیپوشان نظارت دارد شاهد تحولات مهمی هستیم. قایقرانان هم در بخش المپیکی و هم در بخش پارالمپیکی زیر نظر پدرو تمرین خواهند کرد. نمیتوانیم در کوتاه مدت درباره عملکرد وی اظهار نظر کنیم زیرا موجب فشار بر روی ملیپوشان و کادر فنی میشود.
وی در توضیح راهبرد فدراسیون در استخدام این مربی تصریح کرد: ۲ راهبرد میان مدت و بلند مدت در فدراسیون برای استخدام این مربی طراحی شده که راهبرد اولی برای بازیهای آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو و راهبرد بلند مدت موفقیت در المپیک پاریس است. با این راهبردها به دنبال آن هستیم تا قایقرانی به یکی از رشتههای تاثیرگذار در کاوران ایران در المپیک و پارالمپیک تبدیل شود.