شیراز- ایرنا- رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه منطق شهدا می‌تواند جلوی ظلم بایستد و عزت و افتخار بیافریند،گفت: همین منطق می تواند کشور را بر مشکلات اقتصادی چیره کند.

به گزارش ایرنا ، محمد باقر قالیباف پنجشنبه در اجتماع بزرگ فاطمیون شهرستان کوار از توابع استان فارس، افزود: ۲ رکن مهم موفقیت و پیروزی، اتکا به سنت الهی و مردمی‌سازی کارها و مشارکت دادن مردم درکارها است.

وی تاکید کرد: آیا مردمی که در دوران جنگ این گونه یگان‌ها را درست کردند، نمی‌توانند که پیشران های اقتصادی را راه اندازی کنند؟

قالیباف  ضمن تسلیت ایام فاطمیه ادامه داد: برای من  افتخار است که در این شب جمعه و در سالروز شهادت و همچنین دومین سالگرد شهید سلیمانی در جمع شما محبین اهل بیت و حضرت زهرا (س) حضور دارم واین مراسم به ذکر یاد و نام شهدا با این صفا و صمیمیت و گرمی شکل گرفته است.

رئیس قوه مقننه ادامه داد: هم اکنون که با استاندار نیز صحبت می‌کردم گفته شد که یکایک این مردمی که اینجا حضور دارند ده‌ها مشکل و گله‌مندی دارند که دغدغه هر ساعت و هر دقیقه آنها است اما وقتی که مجلس، مجلس اهل بیت و شهداست و هنگامی که موضوع انقلاب اسلامی است همه آنها کنار گذاشته می‌شود.

وی افزود: این منطق، منطق شهید است؛ همین منطق شما را به اینجا آورده است و همین منطق می تواند جلوی ظلم بایستد و عزت و افتخار بیافریند و  شک نکنید که همین منطق هم ما را بر مشکلات اقتصادی چیره خواهد کرد.

قالیباف تاکید کرد: اگر امروز بر کشورمان مشکلات اقتصادی ، مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی فائق نیامدیم، بپذیریم که از منطق شهدا و امام شهدا فاصله گرفتیم، نه شما مردم بلکه ما مسئولان در هر سطحی که هستیم  باورهایمان به منطق شهدا کم شده است. باید باور کنیم.

وی ادامه داد: اگر ما امروز گرد هم آمدیم و  یاد شهید سلیمانی و یاد شهدا را گرامی می‌داریم از جمله همه شهدای این شهرستان و همچنین یاد شهید عزیز، گرانقدر و دوست صمیمی و همرزم خودم شهید محمودآبادی برای این است که با این منطق جنگیدند، جهاد کردند و توانستند به موفقیت برسند.

قالیباف با اشاره به اینکه امروز ۱۶ دی ماه است، تصریح کرد: در ۱۶ دی ماه ۵۹ که چند ماه از دفاع مقدس بیشتر نگذشته بود، بنی صدر به عنوان فرمانده کل قوا بود. آن زمان تعداد قابل توجهی از دانشجویان در چنین روزی در یک عملیات در جبهه‌های جنگ شرکت کردند و با عبور از حاشیه هویزه به اهدافشان رسیدند ولی سایر یگان هایی که باید آن زمان بیشتر پیش می‌رفتند موفقیتی کسب نکردنددرحالی که تجهیزات و نیروهای بیشتری نیز داشتند.

وی اضافه کرد: بنی صدر در آن زمان عنوان کرد که دیگر با حزب بعث و صدام جنایتکار نمی‌توانیم بجنگیم چرا که توان جنگ و امکانات نداریم؛ در ظاهر هم حرف منطقی بود. او می گفت گردان، نیرو و تجهیزاتی که می‌خواهد به دشمن حمله کند باید سه برابر آنها باشد که ما در اختیار نداریم و لذا شرایط برای جنگ آماده نیست. او می گفت که ما باید زمین بدهیم و زمان بخریم یا با آنها آتش بس کرده و صلح کنیم در شرایطی که بخشی از استان های جنوب غرب کشورمان از جمله خوزستان به اشغال حزب بعث درآمده بود اما با همان شرایط سخت که شهرها و کشورمان مورد تهاجم بود و حتی بخشی نیز اشغال شده بود و از طرفی در ابتدای انقلاب بودیم و نظام محکمی هم مستقر نبود یکایک این مردم از اقصی نقاط کشور جمع شده و به سوی جبهه رفتند و در نیمه دوم سال ۵۹ به هر بخش خوزستان در جبهه‌های محمدیه، حمدیه، ارتفاعات الله اکبر، شوش و ... می‌رفتیم در همه شهر و روستاها تعدادی از مردم آمده بودند که حتی برخی از آنها لباس بسیجی و نظامی هم نداشتند و با همان کت و شلوار آمده بودند و برخی حتی یک اسلحه ساده هم نداشتند و برخی حتی خدمت سربازی هم نرفته بودند و کنار هم ایستاده بودند.

رئیس مجلس در ادامه این بخش از سخنان خود گفت: جالب اینجاست که در آن مقطع هم بنی‌صدر به عنوان فرمانده کل قوا اجازه ورود نیروهای مردمی را به جبهه‌ها نمی داد. اما کمتر از ۷ الی ۸ ماهه بعد، لشکر ۱۹ فجر شکل گرفت و پس از آن لشکر المهدی در استان فارس ایجاد شد. و از طرفی لشکر ثارالله در کرمان با همت شهید سلیمانی شکل گرفت و حضرت امام (ره) تصمیم گرفتند بنی صدر را از فرماندهی کل قوا عزل کرده و خودشان فرماندهی را به دست گیرند؛ ۴۵ روز بعد از این تغییرات و حضور مردم، عملیات حصر آبادان انجام شد و بلافاصله عملیات آزادسازی بستان (طریق القدس) شکل گرفت . پس از آن عملیات‌های فتح‌المبین، بیت‌المقدس انجام شد و داد آمریکا، شوروی آن زمان، فرانسه و صدام بلند شد و همه به دنبال این بودند که آتش بس کنند. تمام این اتفاقات در ۱۸ ماه رخ داد.

وی گفت: در نتیجه تغییر نگاه به مدیریت جنگ و اتکا به سنت های الهی و مردم باوری، سرنوشت کشور عوض شده  و مسیر تغییر کرد. حال آیا نیروهای ما و تجهیزات ما سه برابر شده‌اند یا منطق ما در جبهه درست شد؟ منطق شهادت جایگزین شد، منطق سنت‌های الهی در جبهه مستقر شد. برادران، خواهران و جوانانی که آن زمان حضور نداشتید، اعتقاد داشته باشید سنت‌های الهی نه تبدیل شده و نه تحویل می شوند، ما در مجلس قانونی را تصویب می کنیم که ممکن است دو سال دیگر به آن تبصره‌ای اضافه شود در حالی که خدا دینی که می‌گذارد نه تبدیل شده و نه تحویل می‌شود.

قالیباف خاطرنشان کرد: مهم نیست توان ما کم است یا زیاد مهم این است که همه اراده ای که داریم در کنار هم جمع کنیم ، نه با عقلانیت ابزاری بلکه عقلانیت متصل به وحی، عقلانیتی که به ما یاد بدهد نیروی کمتر بر نیروی بیشتر غلبه می‌کند به شرطی که در آن اخلاص باشد به شرطی که به سنت‌های الهی ایمان داشته باشیم.

وی ادامه داد: البته بدانیم همان طور که شهید سلیمانی گفت هم در جبهه ، هم فرهنگ عاشورا ، هم فرهنگ انقلاب و تکیه بر حضرت فاطمه (س) ما را به پیروزی رساند. هیچ شکی در این موضوع نیست اما این بدین معنی نبود که جنگ ساده بود، گاهی اوقات آنقدر سخت بود که حتی تردید ایجاد می شد غافل از این که در سختی‌ها است که صف مومنین از صف کفار جدا شده  و شناخته می شوند. وقتی که مومنان امتحان می دهند خداوند تبارک و تعالی این را حق مومنین می داند و خود را در برابر مومنان متعهد کرده که به آنها پیروزی دهد. این موارد منطق شهید و سنتی الهی است، این همان منطقی است که امروز مردم را با همه مشکلات در اینجا گرد هم آورده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به مردم حاضر در مراسم یادواره شهدا اضافه کرد: خدایی که منطق شهدا در دفاع مقدس و انقلاب اسلامی در میان خطراتی که برای حفظ استقلال و آزادی دین در کشور وجود داشت، همان خدای اقتصاد هم هست، در این موضوع تردید نکنید.

قالیباف تصریح کرد: امروز در کشور ما ظرفیت ها به گونه ای است که با همه مشکلات تحریمی می توانیم به شرایط ثبات اقتصادی رسیده و رشد اقتصادی هم داشته باشیم البته من ادعای رشد ۸ درصدی ندارم اما رشد ۲ الی۳ درصدی باثبات اقتصادی در یک قدمی ما است و این ظرفیت در کشور وجود دارد ولی متأسفانه باور در بعضی از مدیران وجود ندارد.

وی ادامه داد: دو رکن مهم موفقیت و پیروزی، اتکا به سنت الهی و مردمی‌سازی کارها و مشارکت دادن مردم در کارها است، آیا مردمی که در دوران جنگ این گونه یگان‌ها را درست کردند، نمی‌توانند که پیشران های اقتصادی را راه اندازی کنند.

قالیباف با اشاره به سخنان شهید سلیمانی در خصوص عدم برخورداری وی از امکانات مانند کفش در سن ۱۳الی ۱۴ سالگی و کار کردن با پای برهنه در مزارعه عنوان کرد: چطور در سن ۲۴ سالگی با منطق شهید این فرصت برای سلیمانی و سلیمانی‌ها فراهم شد که این استعداد در دوران دفاع مقدس آن گونه جوانه زند که وی به یک فرمانده لایق که همه ژنرال‌های دنیا در مقابل فکر و اندیشه و طراحی او سر تعظیم فرود می آورند، تبدیل شود.

رئیس مجلس در بدو ورود به شهرستان کوار با حضور در گلزار شهدای گمنام، به مقام شامخ شهدای این شهر از جمله شهید سردار عبدالله اسکندری، ادای احترام کرد.
قالیباف در این سفر با خانواده شهید محسن جعفری از شهدای مدافع امنیت دیدار کرد.
براساس این گزارش، محمد هادی ایمانیه استاندار استان فارس، رحیمی مظفری نماینده مردم سروستان، کوار و خرامه در مجلس، نجابت نماینده مردم مردم شیراز و زرقان و نماینده ولی فقیه در شهرستان کوار، رییس مجلس را در این سفر همراهی کردند.
رئیس مجلس شورای اسلامی شامگاه پنجشنبه در پایان سفر یکروزه به شهرستان های نی‌ریز و کوار استان فارس، شیراز را به مقصد تهران ترک کرد.