تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۳

سنندج- ایرنا- رفع تصرف ۶ هزار و ۲۳مترمربع از اراضی منطقه حفاظت شده قروه، دستگیری ۲ شکارچی غیر مجاز قوچ و میش در بیجار، غیرفعال شدن دستگاه‌های کارتخوان متصل نشده به پرونده مالیاتی و مشارکت خیرین و اهالی روستای گوجه کند بیجار در ساخت یک واحد آموزشی چهار خبر کوتاه از کردستان است.

به گزارش ایرنا، منطقه حفاظت شده بدر و پریشان با ۴۳ هزار هکتار مساحت در مرز استان های کرمانشاه و کردستان و در فاصله ۱۲ کیلومتری جنوب شهر قروه قرار دارد.

این منطقه کوهستانی شامل کوه های صخره ای، دره های کم عمق، تپه ماهور ها و ارتفاعات بهم پیوسته می شود و با داشتن پوشش گیاهی مناسب این محدوده زیستگاه گونه های مهمی مانند کل، بزاست از دیگر گونه های جانوری میتوان از روباه، گرگ، شغال، گراز لاک پشت ، مار، مارمولک ، شاهین، عقاب و سارگپه نام برد.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان قروه اظهار داشت: انجام گشت و کنترل‌ مستمر و پیگیری‌های جدی و بدون وقفه باعث شده که ۶ هزار و ۲۳ متر مربع از اراضی ملی منطقه حفاظت شده بدر و پریشان در شهرستان قروه رفع تصرف شود.

توفیق زارعی افزود: از عموم مردم فهیم، متعهد و علاقه مند به حفاظت محیط زیست تقاضا می شود در صورت مشاهده هرگونه ملازمه با محیط زیست در زمینه ساخت و ساز، تخریب، تصرف اراضی ملی، شکار و صید غیر مجاز، آلودگی محیط زیست، آتش سوزی در محدوده منطقه حفاظت شده، موضوع را با شماره بر خط ۱۵۴۰ به اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اطلاع دهند.
 

دستگیری ۲ شکارچی در بیجار

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بیجار از دستگیری ۲ شکارچی غیر مجاز قوچ و میش پس از ۲ ساعت عملیات تعقیب و گریز از سوی محیط بانان منطقه حفاظت شده بیجار در قمچقای خبر داد و گفت: ماموران یگان حفاظت محیط زیست، این شکارچیان متخلف را که قصد شکار قوچ و میش داشتند مشاهده کرده و برای دستگیری شکارچیان وارد عمل شدند.

علی اصغر هدایت زاده  افزود: ضمن دستگیری، از این شکارچیان غیرمجاز که در منطقه مهم حفاظت شده قم چقای بیجار قصد شکار داشتند  یک قبضه اسلحه غیر مجاز برنو، ۱۱ عدد فشنگ، ۳ عدد چراغ نورافکن، یک عدد چاقو، یک عدد تبر و یک دستگاه دوربین چشمی کشف و توقیف شد.

وی با اشاره به اینکه  این شکارچیان در شکار قوچ و میش نافرجام مانده بودند، افزود: مراتب توسط واحد حقوقی صورتجلسه شد و متخلفین برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

هدایت‌زاده با بیان اینکه مامورین یگان حفاظت اداره محیط زیست شهرستان بیجار به صورت شبانه روزی مشغول کنترل و پایش مناطق هستند با متخلفان و خاطیان محیط زیست بدون چشم پوشی برخورد می کنند، گفت: از مردم درخواست داریم در صورت مشاهده هر گونه تخلف محیط زیستی، مراتب را به پاسگاه های محیط بانی یا اداره حفاظت محیط زیست شهرستان و یا از طریق سامانه ارتباطات مردمی به شماره ۱۵۴۰ اطلاع دهند.

دستگاه‌های کارتخوان بانکی باید به پرونده مالیاتی متصل شوند

مدیرکل امور مالیاتی کردستان از اتصال دستگاه های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیک به پرونده های مالیاتی با همکاری بانک مرکزی خبر داد و اظهار داشت: ساماندهی و تعیین تکلیف دستگاه‌های کارتخوان بانکی و درگاه‌های پرداخت الکترونیکی و اتصال آنها به پرونده مالیاتی در دستور کار قرار گرفته است.

حسن سجودی اضافه کرد: همه اشخاص دارای ابزار پرداخت‌های بانکی می‌توانند با ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی به نشانی my.tax.gov.ir فهرست تمامی دستگاه های کارتخوان بانکی و یا درگاه های پرداخت الکترونیکی خود را مشاهده و نسبت به الصاق آنها به پرونده های مالیاتی قبلی و یا تشکیل پرونده مالیاتی جدید اقدام کنند.

وی تاکید کرد: تمامی دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی که متناظر با پرونده مالیاتی نباشند، غیرفعال خواهند شد.

مدیرکل امور مالیاتی کردستان افزود: بر این اساس، ضرورت دارد مودیان محترم مالیاتی با ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی فوق، بخش پایانه‌های فروش، اطلاعات مذکور را مشاهده  کنند.

سجودی اظهار داشت: براساس قانون دائمی مالیات بر ارزش افزوده هم اصل طلا، جواهر و پلاتین از مالیات بر ارزش افزوده معاف بوده و تنها اجرت ساخت، حق‌العمل و سود فروشنده مشمول ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده است.

 وی با اشاره به اینکه مشمولان این قانون مکلف به اجرای تکالیف قانونی جدید و رعایت مقررات موضوع این قانون هستند، گفت:بر این اساس عرضه کنندگان کالاهای طلا، جواهر و پلاتین مکلف هستند از اجرت ساخت، حق العمل و سود فروش کالاهای مذکور، ۹ درصد مالیات و عوارض محاسبه و از طرف معامله اخذ کنند.

مشارکت خیرین و اهالی روستای گوجه کند بیجار در ساخت یک واحد آموزشی

سرپرست آموزش و پرورش بیجار از امضای تفاهم نامه ساخت یک واحد آموزشی در روستای گوجه کند با مشارکت خیرین و اهالی این روستا خبرداد و گفت: قرار است خانواده حسین خدامرادی با مشارکت اهالی روستای گوجه کند، بیش از ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال برای ساخت و بهره برداری از این واحد آموزشی هزینه کنند.

سید محسن جبارزاده گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده این مدرسه ۲ کلاسه دارای ۳۰۰ متر مربع محوطه سازی، ۸۰ متر دیوار کشی، ۷۵ متر مربع بنای آموزشی و ۱۰ متر مربع سرویس بهداشتی خواهد بود.