به گزارش ایرنا، بهزاد ستاری روز شنبه در مصاحبه با خبرنگاران اظهار کرد: با شناسنامهدار کردن و احصای نیازهای این عزیزان بر اساس اولویتها و قابلیتهای آنها، به مرکزها یا موسسههای یارگیر ارجاع میشوند.
وی بیان کرد: هم اکنون ۲ مرکز شبانهروزی و روزانه در استان اردبیل وجود دارد که مدیریت آنها از سوی موسسه خیریه چهارده معصوم (ع) انجام میشود و در همین رابطه خدمات بسیار متنوع و متعددی را به کودکان آسیب دیده و برخی از خانوادههای آنها ارایه میکند.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل خدمات ارایه شده را از جمله آموزش تحصیلی، حرفهآموزی و توانمندسازی عنوان کرد و افزود: اشتغال والدین نیز از دیگر خدمات است که تنها از طریق مراکز روزانه تامین میشود و در صورت فقدان سرپناه مناسب از سوی والدین و سایر موارد دیگر از طریق مرکز شبانهروزی صورت میگیرد.
وی اضافه کرد: بیشتر مشکلاتی که اغلب خانوادههای این کودکان و یا خود کودک با آن روبهروست، ناشی از مسایل اقتصادی، کمبود آگاهی و فقر فرهنگی است که برخی از آسیبهای احتمالی را به صورت مستقیم و غیرمستقم بر کودک کار و خیابانی یا خانواده آنها تحمیل میکند.
ستاری با اشاره به ارایه خدمات مناسب با همکاری سایر دستگاههای اجرایی استان اردبیل، ادامه داد: تمامی عزیزانی که تمایل به حمایت از کودکان کار و خیابانی دارند، تنها از طریق موسسه خیریه چهارده معصوم (ع) نسبت به این امر خدا پسندانه اقدام کنند و از مساعدتهای دیگر به ویژه حمایت از کودکان در معابر و خیابانها خودداری نمایند.
وی به تلاشها در قالب خط ۱۲۳ بهزیستی در زمینه کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی اشاره کرد و گفت: چنانچه مردم در محلات، اقوام و یا بین آشنایان متوجه کودک آزاری شدند، میتوانند با این شماره تماس بگیرند تا روانشناسان و مددکاران بهزیستی در اسرع وقت نسبت به اقدامات حرفهای و تخصصی متناسب با شرایط اقدام کنند.
نزدیک به ۵۸ هزار نفر در حال حاضر از خدمات غیرنقدی، حمایتی و مستمری بهزیستی در استان اردبیل بهرهمند هستند.