به گزارش ایرنا، پیمان اسکندری روز شنبه در نشست با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر سقز اظهار داشت: مهمترین بخش اقتصادی استان کردستان بخش کشاورزی و دامپروری است و ما تامین نهاده و خرید محصولات و کشت قراردادی و بحثهایی همچون تنظیم بازار و دیگر مباحث را در حوزه کشاورزی در دستور کار خود قرارداده ایم.
وی از اجرای سیستم توزیع هوشمند کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی در استان خبر داد و افزود: زمان توزیع کالاهای اساسی در بیشتر مواقع صفهای طولانی تشکیل میشود که هم در شرایط شیوع کرونا این مساله خطرناک است و هم شایسته مردم ما نیست.
او حذف دلالان از زنجیره تامین و توزیع کالاهای اساسی را از دیگر اهداف اجرای این طرح عنوان کرد و گفت: طی این فراخوان، شرکت های دانش بنیان و دانشگاهیان برای ارایه طرح توزیع هوشمند کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی به تعاونی روستایی استان و شهرستان های کردستان مراجعه کنند.
مدیرکل تعاون روستایی کردستان بر عرضه مستقیم کالاهای اساسی به مردم تاکید کرد و افزود: تعاون روستایی برای دسترسی اسان مردم و همچنین عرضه مستقیم محصولات کشاورزی، آمادگی لازم را برای احداث روستا بازار در سطح شهر سقز را دارد.
اسکندری اضافه کرد: تعاون روستایی کردستان در این راستا با اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری سقز همکاری و تعامل خواهد کرد تا از این طریق محصولات کشاورزی مستقیم و بدون واسطه بدست مردم برسد.
ارسطو گویلی شهردار سقز نیز در این نشست گفت: از طرح های توسعه ای تعاون روستایی در راستای سهولت توزیع و کاهش قیمت محصولات کشاورزی و دامی استقبال می کنیم.
کیوان بهرامی رییس شورای اسلامی شهر سقز نیز با بیان اینکه ایده های سازنده و توسعه ای می تواند شهرداری سقز را از وضعیت کنونی نجات دهد، افزود: شورای شهر و شهرداری سقز از طرح های توسعه محور استقبال می کند و آماده هر نوع همکاری است.
شبکه تعاون روستایی کردستان دارای ۱۰ اتحادیه شهرستانی، ۱۹ فروشگاه زنجیرهای، ۹۲ شرکت تعاون روستایی و ۳۰ فروشگاه مصرف خودگردان است.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.