کیامرث حاجی زاده یکشنبه در بازدید از برخی از طرح های عمرانی استان در سفر به شهرستان بهمئی، اظهار داشت: مسئولان نسبت به انجام زیرساختها و پروژههای عمرانی خصوصا در مناطق محروم حساس باشند.
وی افزود: عمق محرومیت در مناطق استان زیاد است اما میتوانیم با ارائه خدمات بیشتر محرومیتها را کاهش دهیم.
وی با اشاره به تاریخچه مبارزاتی مردم بهمئی تصریح کرد: اغلب روستاهای بهمئی را که از نزدیک دیدم، نگران کننده بود زیرا که احساس میکردم بهتر میتوانستیم کار کنیم بعد از چند وقت که برای پیگیری مصوبات آمدم اغلب پروژه ها به نتیجه نرسیدند البته بنیاد مسکن اقدامات خوبی انجام داده است.
حاجی زاده بیان کرد: روزی که به استان آمدم اغلب سدها و پروژههای آبی در استان تعطیل بودند که فعال شدند، سد تنگ سرخ تنها ۱۰ درصد پیشرفت داشت که به ۴۰ درصد رسید، به دنبال نهایی کردن سد مارون دو هستیم و مجوز ماده ۲۳ سد سقاوه اخذ شده است، ضمن اینکه پروژه آبرسانی به ۴ شهر و سد چمشیر فعال هستند.
وی در خصوص پروژه آبرسانی به لیکک، گفت: این پروژه معارضات محلی داشت که پیگیری کردیم و حل و فصل شد، اعتبارات خوبی هم به این پروژه اختصاص داده شد و پیمانکار جدید مشخص شده است.
معاون امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: یکی از نیازهای اساسی شهرستان بهمئی بیمارستان است که تا پایان سال بیمارستان بهمئی کامل شود، ضمن اینکه دانشگاه علوم پزشکی از هماکنون تجهیزات این بیمارستان را تامین کند.
وی اولویت بهمئی را تامین آب شرب و احداث راه روستایی دانست و گفت: با پیگیری های همه جانبه استاندار از اعتبارات سفر رئیس جمهور به استان ۳۹۰ میلیارد تومان برای آبرسانی به بهمئی اختصاص داده شد که با اختصاص این مبلغ تا حدودی شهرستان از محرومیت خارج میشود.
وی با تاکید بر خارج کردن بهمئی از بنبست، ادامه داد: جاده لیکک به جایزان و تشان به لنده میتواند بهمئی را از بنبست خارج کند که جاده تشان به لنده با اتصال به محور مهم پاتاوه دهدشت به خروج بهمئی از بنبست کمک میکند.
حاجیزاده بر توجه به فضای سبز و مبلمان شهری تاکید کرد و افزود: شهرداریها به دنبال محلی برای ایجاد درآمد پایدار باشند.