براساس تبصره ۲ قانون بیمه بیکاری، بیمه شدگانی که به علت بروز حوادث قهریه و غیر مترقبه از قبیل سیل، زلزله جنگ، آتشسوزی و غیره بیکار میشوند با معرفی واحد کار وامور اجتماعی محل از مقرری بیمه بیکاری استفاده خواهند کرد.
هادی ابراهیمی روز یکشنبه در این خصوص افزود: تمام معاونان، سازمانها، صندوق ها، بانکها و شرکتهای زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی براساس دستور وزیر مکلفند در کنار کمکهای نوع دوستانه به هموطنان در مناطق سیل زده نسبت به تامین نیازهای اولیه آنها با اولویت اقدام کنند.
وی ادامه داد: کارگاهها و تمام مراکز کسب و کار که فعالیت آنها در اثر سیل متوقف شده است نیز از حمایتهای وزارت مردم از جمله برقراری مقرری بیمه بیکاری برای کارگران، برخوردار میشوند.
مدیرکل تامین اجتماعی هرمزگان در پاسخ به سؤال خبرنگار ایرنا در خصوص برقراری بیمه بیکاری به سیل زدگان گفت: براساس قانون بیمه شدگانی که به علت بروز حوادث قهریه و غیر مترقبه از قبیل سیل، زلزله جنگ، آتشسوزی و غیره بیکار میشوند با معرفی واحد کار و امور اجتماعی محل از مقرری بیمه بیکاری استفاده خواهند کرد.
عباس اکبری ادامه داد: مناطق سیل زده هرمزگان بیشتر مناطق روستایی و کشاورزی بودهاند و تا کنون هم کسی در مناطق سیل زده به ادارههای زیر مجموعه تامین اجتماعی استان برای برقراری بیمه بیکاری مراجعه نکرده است.
سیل ویرانگر روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته گذشته هرمزگان را در برگرفت و خسارتهای فراوانی به زیر ساختها شامل آب برق مخابرات، راه پلها واحدهای مسکونی و کشاورزی وارد کرد و طبق برآورد اولیه استاندار هرمزگان سیلاب ۱۹هزار میلیارد ریال به استان خسارت زد.
براساس اعلام هواشناسی هرمزگان، میناب با ۲۷۲ و رودان با ۱۷۶ میلیمتر بیشترین بارش ها را داشتند که آسیب بسیاری متحمل شدند و این بارش ها موجب آب گرفتگی و جاری شدن سیلاب در برخی مناطق شهری و روستایی و خسارت به زیر ساخت های عمومی شده است.