تهران- ایرنا- دبیر نخستین جشنواره فرهنگی هنری «عصر رویش» ویژه تولید آثار فرهنگی هنری مردمی با محوریت سردار حاج قاسم سلیمانی این رویداد را گامی در جهت کشف و شناسایی استعدادهای مردمی و مساعدت به رشد آنان عنوان کرد.

علیرضا امیدی در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا با اشاره به برگزاری جشنواره فرهنگی هنری عصر رویش با محوریت سردار حاج قاسم سلیمانی گفت: ادبیات مقاومتی، اقتصاد مقاومتی، محله و خانواده اسلامی، جهاد، خدمت، اخلاص، ایثار و ازخودگذشتی، شکوه و بالندگی ایران و گام دوم انقلاب اسلامی از موضوعات محوری این رویداد است.

وی گفت: عصر رویش در رشته‌های مختلف برنامه‌ریزی شده و شامل بخش های مختلف هنرهای نمایشی شامل فیلم کوتاه، تئاتر و نماهنگ ، هنرهای تجسمی شامل عکس، نقاشی، کاریکاتور و پوستر، هنرهای آوایی شامل خوانندگی ، سرود و تواشیح، هنرهای ادبی شامل داستان کوتاه، دلنوشته و شعر برگزار می شود و عموم مردم، هنرمندان و دانش‌آموزان می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند. مهلت ارسال آثار به این رویداد هشتم بهمن است و البته این مدت قابل تمدید هم خواهد بود.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را کشف و شناسایی استعدادهای مردمی و مساعدت به رشد آن‌ها برشمرد و ادامه داد: آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره با حضور داوران سرشناس به مدت دو هفته داوری و آثار برگزیده اواخر بهمن‌ماه معرفی و از صاحبان آنها با اهدای جوایز ارزنده تقدیر خواهد شد.

به گفته وی این جشنواره با مشارکت و همت نهادهای فرهنگی هنری منطقه ۱۴ تهران اعم از آموزش و پرورش، بنیاد شهید و امور ایثارگران، کمیته امداد امام خمینی (ره)، شهرداری منطقه ۱۴ تهران و بنیاد فرهنگی‌هنری شهید همت سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ برگزار می‌شود.

امیدی گفت: با توجه به اینکه «مردم» از کلیدواژه‌های مهم حاج قاسم بود، لذا این جشنواره در همین راستا تعریف شد و عنوان جشنواره مردمی را به خود اختصاص داد.

دبیر جشنواره فرهنگی هنری عصر رویش با بیان اینکه راه‌های ارتباطی با این جشنواره پیام‌رسان‌های ایتا، تلگرام و اینستاگرام باعنوان asrerouyesh است، افزود: فیلم کوتاه ۱۰۰ ثانیه‌ای، خوانندگی، پوستر و داستان مصور، عکس، نماهنگ و فتوکلیپ، موشن‌گرافی، تئاتر، داستان کوتاه و ستون ادبی، نقاشی و کاریکاتور، دلنوشته، شعر و ترانه، سرود و تواشیح از عناوین مهم این جشنواره مردمی است که عموم مردم می‌توانند آثار خود را ارسال کنند.

امیدی گفت: از تمام ظرفیت‌های خود در محله‌ها در راستای اطلاع‌رسانی این جشنواره استفاده خواهیم کرد و امیدواریم بعد از معرفی آثار برگزیده و شناسایی استعدادهای برتر زمینه برای پیشرفت و توسعه این استعدادها فراهم شود؛ چون علاوه بر تجلیل، دیده شدن این آثار مهم‌ترین دغدغه شرکت‌کننده‌هاست.

وی اضافه کرد: تاکنون سه هزار اثر مختلف از دانش آموزان و فرهنگیان ارسال شده است.