احمد نجفی در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا در توضیح روند کیفی جشنواره عمار در طی دوازده دوره برگزاری بیان کرد: در مورد جشنواره عمار طی این سالها باید گفت که این جشنواره خوب کار می کند؛ فیلم های مستند و کوتاه خوبی را از تولیدات عمار دیده ام که قابل تحسین بوده اند.
این بازیگر سینما و تلویزیون ادامه داد: این جشنواره موجودیت خود را به عنوان یک جشنواره خاص دینی_مذهبی معرفی کرده است و مانند هر جشنواره ای موافقان و منتقدان خود را دارد اما آنچه اهمیت دارد این است که موفق شده تا خودش را نشان دهد.
وی افزود: موضوعی که مطرح است این است که عمار باید بیش از این میان مردم بیاید و هم و غم خود را بر یک برنامه رسانه ای و شناسایی منظم مسائل و نگاه منظم در باب آسیبشناسی معضلات مردم بگذارد.
بازیگر سریال معمای شاه (۱۳۹۴، محمدرضا ورزی) تصریح کرد: این اتفاق باید بیفتد و مشارکت مردمی در این جشنواره افزایش یابد و صرفا به این بسنده نشود که مردم بیایند فیلم ببینند که البته این هم خوب است اما هدف صرف این نیست.
عمار باید خودش را از هیاهو و ناراحتی ها و دو قسمت شدن جدا کند و این مهم را باید با یک کار فرهنگی انجام دهد
وی تاکید کرد: باید به این سمت حرکت کنیم که در مورد عمار اطلاع رسانی و جشنواره را در بین مردمی که خبری از این جشنواره ندارند، برجسته کنیم. باید از رسانه و مطبوعات برای این جشنواره کمک بگیریم.
هنرپیشه فیلم سینمایی استرداد (١٣٩٠، علی غفاری) ادامه داد: یکی از راه های تحقق این هدف این است که فیلم های این جشنواره باید در صدا و سیما به نمایش دربیاید.
وی افزود: براساس اعلام ها عمار امسال یکی دو فیلم بلند هم ساخته است و این کار باید بیش از این ادامه پیدا کند.
نجفی با اشاره به قدرت و اهمیت جشنواره مردمی فیلم عمار اظهار داشت: این جشنواره و تولیدات آن می تواند در مقابل جریانی تک قطبی که می خواهد صرف تولیدات خودش را به تصویر بکشد، بایستد و می تواند خود را به جریان اثرگذار تولیدات آثار سینمایی برساند، معرفی کند و مشارکت بیشتری را در فیلم هایش به نمایش بکشد.
جشنواره مردمی فیلم عمار رویدادی سینمایی است که دی ماه هر سال برگزار میشود و دوازدهمین دوره این جشنواره روز گذشته با برگزاری آیین افتتاحیه در حوزه هنری آغاز به کار کرد.
برنامه اکران آثار دوازدهمین جشنواره فیلم عمار، از امروز ۱۹ دیماه تا ۲۳ دیماه در سینما فلسطین تهران و شهرستانها برقرار است.