کامران پورمقدم روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۱۹۰ میلیارد ریال از این محل برای جنگل کاری در ایلام اختصاص یافته است.
وی به اقدامات حوزه جنگل کاری در استان ایلام و دهلران اشاره و افزود: دهلران ظرفیت ها و پتانسیل های زیادی برای جنگل کاری دارد و این مهم منجر به توجه کشور به استان شده است.
رییس مرکز جنگلهای خارج از شمال به نیاز کشور در حوزه زراعت چوب هم اشاره کرد و یادآور شد: ۶ میلیون متر مکعب چوب در کشور نیاز است و استان ایلام و بویژه شهرستان دهلران در این عرصه نیز اقدامات خوبی داشته است.
پورمقدم تاکید کرد: اگر عرصه های بیابانی را زیر کشت چوب ببریم، می توانیم در سال های آینده در این زمینه بی نیاز و به اقتصاد مقاومتی در این حوزه عمل کنیم.
وی اضافه کرد: توسعه جنگل کاری از اولویت های در استان ایلام و دهلران است که بخوبی دنبال می شود.
به گزارش ایرنا، استان ایلام یکی از اصلی ترین و مهمترین قطب های تولید نهال از لحاظ کمی و کیفی کشور است و در اراضی ملی استان با مرغوب ترین و باکیفیت ترین نهال های تولیدی استان، متناسب با هر اقلیم و شرایط جغرافیایی مناطق کاشت می شوند.
سالانه بیش از پنج میلیون اصله نهال در نهالستان های گرمسیری و سردسیری استان ایلام تولید می شود و به صورت رایگان در اختیار گروه ها، انجمن های مردم نهاد، ادارات و اقشار مختلفی که قصد مشارکت در نهال کاری دارند، قرار می گیرد.
بلوط، بنه، کنار، زالزالک، اوکالیپتوس، بادام و تای از جمله مهمترین گونه های جنگلی استان ایلام هستند.
دره ارغوان، دالاب، ششدار، شلم و منجل از مهمترین ذخیره گاه های جنگلی استان ایلام و زیستگاه های اصلی واریته های بلوط هستند.