باقر قربانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: استفاده از تکنولوژی های نوین برای نقل و انتقالات و انجام معاملات راهی برای دستیابی به شفافیت مالی محسوب می شود و کارت خوان ها نیز بخشی از این زمینه را فراهم می کنند.
وی یادآورشد: در اجرای قانون ماده ۱۱ پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف به ساماندهی دستگاههای کارتخوان بانکی و یا درگاه های پرداخت الکترونیک و تناظر بین آنها با مجوز فعالیت و شماره اقتصادی است.
قربانی اظهارداشت: تاکنون اقدامات متعددی توسط سازمان امور مالیاتی و بانک مرکزی ایران در این زمینه انجام شده اما با توجه به اینکه هنوز تعداد زیادی از دستگاه های کارتخوان بانکی و یا درگاه های پرداخت الکترونیک توسط مودی تعیین تکلیف نشده، حسب قانون بانک مرکزی باید نسبت به غیرفعال سازی آنها اقدام کند.
سرپرست امور مالیاتی شهر و استان تهران گفت: مرکز تنظیم مقررات با همکاری معاونت فناوری های مالیاتی اقدام به ایجاد یک واسط نرم افزاری در پنجره ملی خدمات مالیاتی کرده است.
وی خاطرنشان کرد: در فرایند مرتبط با این واسطه نرمافزاری، مودی از طریق شماره ملی خود وارد پنجره واحد خدمات مالیاتی به نشانی my.tax.gov.ir شده و لیست تمامی پذیرنده های خود را مشاهده میکند.
قربانی ادامه داد: مودیان برای ثبت اطلاعات درگاه الکترونیکی و کارت خوان های خود، پس از ورود به این سامانه، امکان اتصال هر پذیرنده به پرونده مالیاتی متناظر، درخواست غیرفعالسازی پرونده، حذف ثبت نام اضافی ایجاد شده توسط بانک مرکزی و ایجاد فعالیت جدید متناسب با پذیرنده را خواهند داشت.
سرپرست امور مالیاتی شهر و استان تهران تاکید کرد: با توجه به اینکه پایان دی سال ۱۴۰۰، آخرین مهلت مودی جهت تناظر پذیرنده های فعال قبلی با پرونده های مالیاتی وی خواهد بود، هرچه سریعتر باید نسبت به ثبت این اطلاعات اقدام شود.