به گزارش ایرنا، اسماعیل زارعی کوشا روز یکشنبه در همایش پرچمداران بصیرت با حضور ائمه جمعه استان اظهار داشت: هدف از این کار کاهش فاصله بین مردم و مسوولان است که شورای اداری موظف به بررسی میدانی مشکلات خواهد شد.
وی با بیان اینکه این شیوه را در پیش گرفتیم که مدیران از پشت میزها بیرون بیایند، در بین مردم و شهرستان ها حضور داشته باشند و از نزدیک برای رفع مشکلات گام بردارند اضافه کرد: ادعا نداریم که اینگونه تمام مشکلات حل می شود ولی با حضور در ۳۱ بخش استان، تمرکز لازم برای حل مشکلات و معضلات ایجاد و زمینه بررسی میدانی مسائل فراهم می شود که با شناخت لازم حتی اگر ۱۰ تا ۲۰ درصد مشکلات مردم مرتفع شود، شاهد جهش نسبی در استان خواهیم بود.
استاندار کردستان به تفاوت سیاست های دولت سیزدهم برای ارائه خدمات بهتر به مردم اشاره کرد و افزود: تفاوتی که در لایحه بودجه سال آینده با سال های قبل وجود دارد، تغییر در ساختار و هدفگذاری بودجه در جهت تقویت ساختار اقتصادی کشور است.
زارعی کوشا با بیان اینکه دولت به سمت تمرکززدایی در حرکت است، گفت: دولت می خواهد مدیریت کشور از وزارت محوری به استان محوری و از وزیر محوری به استاندار محوری تغییر یابد.
وی ادامه داد: بر این اساس، به هر استانی به اقتضای شرایط خود، بودجه پرداخت می شود، تا مطابق با نیازها برنامه ریزی شود، ضمن اینکه در این مسیر صندوق توسعه استانی در نظر گرفته شده است.
استاندار کردستان اظهار داشت: پیشنهاد دولت این است به طور مساوی ۲۰ هزار میلیارد ریال به هر استان اختصاص داده شود تا اعتبارات با مسوولیت استاندار در جهت رفع بیکاری، ایجاد اشتغال و رونق تولید و در نهایت توسعه اقتصادی استان هزینه شود.
زارعی کوشا به برخی اقدامات و برنامههای انجام شده و در دست پیگیری در استان گریزی زد و اضافه کرد: دولت مردمی رئیسی در ماههای آغاز فعالیت خود یک اقداماتی در راستای اصلاح ساختار اقتصادی کشور آغاز کرده است.
وی افزود: در ۲ سال گذشته رهبر معظم انقلاب دستور اکیدی به دولت وقت دادند که این بودجه با این روش که دارد طی میکند قادر به رفع مشکلات اقتصادی نخواهد بود و با توجه به جنگ اقتصادی که امروز در آن قرار داریم باید با یک برنامهریزی مناسب جلو رفت اما این مطالبه رهبری تحقق پیدا نکرده است.
استاندار کردستان تاکید کرد: سعی شده این نگاه و مطالبه رهبر معظم انقلاب در بودجه امسال دنبال شود که البته قطعا کافی نبوده ولی یک شروع بسیار خوب است.
زارعیکوشا گفت: ۲ نرخی و سه نرخی شدن ارز بر اساس سوابقی که داشتهایم خودش زمینه فساد است و میتواند مشکلات زیادی به وجود بیاورد متاسفانه در سال ۱۳۹۶ تصمیماتی گرفته شد که ما با افزایش نرخ ارز مواجه شدیم.
شهدای روحانی نشان حقانیت مردم کردستان است
استاندار کردستان در ادامه به موضوع شهادت و شهدای روحانی اشاره کرد و اظهار داشت: بزرگداشت یاد شهدای کردستان به ویژه شهدای روحانی که نشان دهنده حقانیت مردم استان و اثبات تزویر معاندان و دروغگویانی که ادعای طرفداری از کرد و کردستان دارند، است.
زارعی کوشا با بزرگداشت یاد شهدای قیام ۱۹ دی گفت: به تعبیر مقام معظم رهبری این روز مبدا تحولات تاریخ معاصر بود که با بزرگداشت یاد شهدا در قالب چلهم منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد.
زارعیکوشا با بیان اینکه وقتی بصورت سلسله وار همه اتفاقاتی که تا امروز افتاده را مرور کنیم می بینیم که بیداری ملت ایران بیداری امروز جهان اسلام را رقم زده است، افزود: در این میان مقطعی به نام ۱۹ دی به چشم می خورد که در حقیقت آغاز پیروزی بزرگ انقلاب اسلامی بود.
استاندار کردستان با بزرگداشت یاد و خاطره شهدای کردستان به ویژه شهدای روحانی اضافه کرد: شهادت این بزرگان بیانگر مظلومیت شهدای این خطه و اثبات دروغگویی و تزویر معاندین و گروهکهایی است که ادعای طرفداری از کرد و کردستان را دارند.
اقتصاد محوری جایگزین پروژه محوری در لایحه بودجه ۱۴۰۱
استاندار کردستان در ادامکه صحبتهای خود به لایحه بودجه سال آینده اشاره کرد و افزود: در این بخش دولت حرکت بسیار خوبی را آغاز کرده و به جای نگاه مبتنی بر پروژه محوری، اقتصاد محوری را در دستور کار قرار داده است تا معیشت مردم بهبود یافته و رشد اقتصادی محقق شود.
زارعیکوشا با اشاره به اینکه رشد هشت درصدی اقتصاد کردستان در لایحه بودجه سال آینده پیش بینی شده است، تاکید کرد: این رشد مستلزم مولفههای متعددی است که باید در قالب یک بسته منسجم دیده شود و در این راه نیازمند همفکری نخبگان و صاحبنظرانی هستیم که با تجربه های علمی و عملی خود گرفتاریهای استان را شناسایی کردهاند.
وی اضافه کرد: رفع دغدغههای روحانیون و ماموستاها از شیعه و سنی در همه نقاط استان از اولویتهایی است که سعی می شود حتما در سفر هیات دولت به استان مطرح و فرصتی برای رفع آن فراهم شود.
استاندار کردستان با اشاره به رسالت ائمه جمعه در مسیرگشایی در مقابل برخی مشکلات استان گفت: یکی از ملزوماتی که نیازمند وورد فعالانه ائمه جمعه است، تبیین لزوم مقاوم سازی مسکن روستایی است که برخی به خاطر وجود شبهه از دریافت آن امتناع میکنند در حالیکه این تسهیلات تنها چهار درصد کارمزد دارد که مساله ای کاملا عادی است.
زارعی کوشا اظهار داشت: در این زمینه به دلیل استقبال نکردن مردم روستاها، نسبت به متوسط کشوری عقب هستیم که نیاز به روشنگری روحانیون داریم.