خرم‌آباد - ایرنا - مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور گفت: در افق ۱۴۱۴ حوزه علمیه خواهران مرجع دینی مسائل زنان و خانواده در سطح ملی و بین المللی می‌شود.

به گزارش ایرنا حجت‌الاسلام والمسلمین "عبدالکریم بهجت پور" روز یکشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در لرستان و مدیران مدارس علمیه خواهران افزود: باید بتوانیم یک نظام مناسب تعلیم و تربیت حوزه خواهران طراحی کنیم.

وی اظهار داشت:‌ باوجودی که تنها ۲۶ سال از عمر حوزه مدیریت می‌گذرد تاکنون ۵۰۰ مدرسه علمیه خواهران با بیش از چهار هزار استاد فعال شده است.

وی ادامه داد: اگر بنا است حوزه علمیه خواهران اثرگذار و مرجع باشد باید بتوانیم مسائل و چالش‌های اصلی کشور ناشی از توسعه و تهاجم فرهنگی را حل کنیم که در این راستا باید موضوع ازدواج و فرزندآوری را در سنین مناسب ترویج و تبیین کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین بهجت پور همچنین بیان کرد: بر اساس گزارش‌های ارائه شده پذیرش مدارس علمیه خواهران طی سال های اخیر در لرستان ۷۰ درصد رشد داشته است و طی سه سال اخیر و همچنین  با وجود شیوع کرونا تاکنون  تقریبا ۱۰۰ درصد رشد ثبت داوطلب داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه بر همین اساس حوزه علمیه موفق است تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی به  تدریج ارزش تربیت شدگان حوزه را در استخدام‌ها درک می‌کنند به طوری که آموزش و پرورش  بخش خوبی از سهمیه هشت رشته را در اختیار خواهران حوزه علمیه قرار داده است. 

وی گفت: در طرح امین آموزش و پرورش سه برابر جمعیتی که وارد این نهاد شد از میان خواهران بود که نشان دهنده این است حوزه‌های علمیه خواهران بسیار جدی در مسیر توسعه در حال حرکت هستند. 

وی با اشاره به موفقیت‌های حوزه‌های علمیه خواهران تصریح کرد: در جشنواره علامه حلی استان‌ها غالبا بخش خواهران جلوتر از سایر بخش‌ها است و امسال نیز در این رویداد؛ حوزه خواهران باوجود جوانی و تعداد اندک بیشترین امتیاز را کسب کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور با بیان اینکه مشکلات و مسائل مدارس علمیه لرستان پیگیری می‌شود گفت: در توسعه و تحول کشور چالش‌های ناخواسته‌ای داریم که این چالش‌ها باید مدیریت و قبل از آن یه خوبی مطالعه شود.

حجت الاسلام والمسلمین بهجت پور با بیان اینکه در این سفر به لرستان حدود ۱۴۰ نکته از مشکلات، گزارش ها و پیشنهادات ۱۳ مدرسه  علمیه استان مطرح شده است اظهار داشت: این موارد پیگیری می شود.

وی همچنین در رابطه با جایگاه زنان افزود: انقلاب اسلامی به خوبی توانسته است ظرفیت‌های انسانی و موجود در کشور را شناسایی کند که یکی از اقدامات دور اندیش امام راحل، به میدان آوردن و توجه به ظرفیت زنان و جوانان کشور به عنوان پیشران انقلاب اسلامی بوده  است.

وی اظهار داشت:  دشمن روی موضوع زن و خانواده تمرکز کرده است تا عامل برتری امام راحل و مقام معظم رهبری را بگیرد.

حجت الاسلام والمسلمین بهجت‌پور گفت: در توسعه غربی نمی‌توانند زنان را به گونه‌ای استقلال بدهند که سبب پایداری خانواده شوند ولی در اسلام این اتفاق افتاده است و زن علاوه بر استقلال مالی سبب پایداری خانواده می‌شود. 

وی تصریح کرد: تبیین توسعه اسلامی بر اساس فرهنگ اسلام ناب باید مورد توجه حوزه علمیه خواهران باشد چراکه اگر بنا باشد توسعه اسلامی شامل حال زن شود باید به فکر فرزندآوری، تحصیل آسان و نزدیکترین نقطه به کانون خانواده‌اش باشیم تا فعالیت اجتماعی زن مسلمان منجر به تخریب الگوی  گرم خانواده نشود.

وی تاکید کرد:‌ حوزه علمیه خواهران تشکیل شده است که طراحی یک نظام توسعه علمی و تربیتی را با در نظر گرفتن ظرفیت‌ها و ویژگی‌های زنانه در دستور کار قرار دهیم.