سید مصطفی علوی روز چهارشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: شرکت گاز امکانات لازم و پیمانکار اجرای پروژه گازرسانی به مناطق پشت کوه فریدونشهر را پیشبینی و آماده کرده بود اما به دلیل اینکه برای انتقال لوله باید از زمینهای شخصی و مسیرهای جادهای بگذرد کسب رضایت از مالکان و وزارت راه و شهرسازی لازم بود که این موضوع مانع اجرای پروژه شد.
وی بیان کرد: پرداخت حق و حقوق مردم و رعایت قوانین و مقررات سایر دستگاهها مورد توجه است اما نباید این مسائل در خدمترسانی به مردم خلل ایجاد کند.
مدیرعامل شرکت گاز اصفهان بابیان اینکه قرارداد قبلی با پرداخت خسارت به پیمانکار فسخ شد ادامه داد: هم اینک پیمانکار جدید انتخاب و شرایط برای اجرای آن پروژه فراهمشده و با همکاری مسئولان محلی شاهد اجرای مجدد پروژه خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه ۱۱۲ شهر و هزار و ۶۵ روستای استان اصفهان به شبکه گاز سراسری متصل هستند، تصریح کرد: تمامی شهرها و بیش از ۹۹ درصد از روستاهای استان به دلیل بهرهمندی از این نعمت جزو مناطق سبز محسوب میشوند.
علوی یادآور شد: روستاهای دارای جمعیت اندک و یا دور از شبکه اصلی انتقال گاز از این انرژی بیبهره ماندهاند و البته با همکاری شرکت پخش فراوردههای نفتی سوخت مایع به این دسته از مردم میرسد.
منطقه سخت گذر و کمبرخوردار پیشکوه و پشتکوه با جمعیت ۶ هزار نفر در شهرستان فریدونشهر قرار دارد که حدود ۶۰ روستا در این مناطق قرار دارد ؛ جاده های این روستاها در فصل زمستان مسدود میشود و امکان رفتوآمد و حمل نفت با نفتکش یا انتقال کپسول گاز به این مناطق وجود ندارد و لذا گازرسانی از اهمیت خاصی برخوردار است.
۸۵ روستای دارای سکنه و ۲۰ روستای فصلی در شهرستان فریدونشهر وجود دارد که گازرسانی به ۲۴ روستا بهپیش از این انجامشده و طرح گازرسانی به هفت روستا هم اجرا خواهد شد.
حدود ۱۳ کیلومتر از مسیر اصلی گازرسانی تاکنون متصل به شبکه نشده است که در این پروژه اخیر انجام میشود.
فریدونشهر در ۲۰۰ کیلومتری غرب استان اصفهان و در بلندترین نقطه استان دارد.
استان اصفهان پس از تهران، رُتبه دوم کشوری را درزمینهٔ توزیع گاز طبیعی دارد و تاکنون بیش از ۲۶ هزار کیلومتر شبکه گاز در این استان احداث شده است.