بهنام اسماعیلی روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: برنامه سفیران سلامت در قالب آموزش سلامت از طریق گروه همسالان انجام میشود و این افراد در فضاهای آموزشی اقدامات پیشگیرانه در راستای جلوگیری از شیوع کرونا و سایر بیماریها در بین دانش آموزان را انجام میدهند.
به گفته وی، سفیران سلامت توسط مراقبان و رابطان سلامت در مدارس انتخاب و در فضای مجازی و همچنین محیط مدرسه آموزشهای تغذیه، حفظ محیط زیست و فعالیت بدنی و خودمراقبتی را آموزش میگیرند و از طریق گروههای همسالان و همکلاسیهای خود این آموزشها را به سایر دانشآموزان ارائه میدهند.
وی به آغاز فراخوان ششمین جشنواره سفیران سلامت در استان اشاره کرد و گفت: دانشآموزان برای شرکت در این جشنواره آثار خود را در قالب شعر، سرود، داستان کوتاه، رسانه، فضای مجازی، قصه گویی، فیلم کوتاه، نقاشی، کاریکاتور، موشن گرافی و عکاسی با موضوعات رعایت پروتکلهای بهداشتی در مدارس، اهمیت واکسیناسیون، اهمیت ورزش و تربیتبدنی، حفظ محیط زیست، پیشگیری از اعتیاد، تغذیه سالم و بهداشت دهان و دندان ارسال کنند.
وی اظهار داشت:خود مراقبتی و شیوه زندگی سالم محور برگزاری این جشنواره دانشآموزی است و دانشآموزان تا پایان بهمنماه برای ارسال آثار خود به مدارس فرصت دارند.
به گزارش ایرنا،هماکنون ۵۵ مراقب سلامت رسمی و ۸۰ نفر نیز مراقب سلامت با قراردادی در مدارس استان فعالیت دارند که مراقبان سلامت ۲ تا سه مدرسه را زیرپوشش آموزش دارد.