به گزارش ایرنا، دکتر «قباد محمدی» روز دوشنبه در نشست مدیران معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با دکتر دارایی معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو افزود: با وجود مشکلات دانشگاه در تامین مالی، ۲۵ دستگاه اکسیژن ساز تهیه و در اختیار بیمارستانهای این استان قرار گرفت.
وی اظهار کرد: با توجه به نیاز بیمارستانها تعداد قابل توجهی تخت ICU، دستگاه مانیتورینگ، سی تی اسکن و دیگر تجهیزات مورد نیاز هم به موقع تهیه و در اختیار آنها قرار داده شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: میزان مصرف برخی از داروها در ایام کرونا بسیار بالا بود و تدارک داروهای کرونا از قبیل رمدسیویر، ضد قارچ و کورتون و غیره کار بسیار مشکلی بود که با تلاش مدیران و همراهی همکاران سازمان غذا و دارو به موقع تامین و به مصرف بیماران رسید.
وی تاکید کرد: هر بیمار کرونایی در زمان بستری بطور میانگین چهار میلیون تومان اکسیژن مصرف میکند در صورتی که هیچگونه تعرفه ای برای این مبلغ تعریف نشده و این امر بار مالی زیادی به معاونت غذا و دارو تحمیل کرده است.
محمدی یادآور شد: در زمان کرونا بیشترین هزینه مربوط به دارو و تجهیزات پزشکی است بطوریکه اکنون فقط در زمینه تامین ملزومات حفاظت فردی از قبیل ماسک، لباس حفاظت فردی و غیره برای کادر بهداشت و درمان، ۵۰ میلیارد تومان بدهی داریم.
به گزارش ایرنا، آمار بستریهای کرونا در مراکز درمانی استان کرمانشاه اکنون به ۸۸ نفر رسیده است که از این تعداد ۲۱ نفر در بخش مراقبتهای ویژه بستری بوده و حال سه نفر آنها هم وخیم است.
مجموع جانباختگان استان کرمانشاه نیز از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۹۳۳ نفر رسیده است.