تهران- ایرنا- رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: اگر پدیده هیات‌های مذهبی جدی گرفته شود، گره‌های بزرگی در جامعه باز می شود و مسائل بسیاری را می توانند حل کنند.

به گزارش خبرنگار معارف ایرنا حجت الاسلام محمد قمی روز دوشنبه در نشست هیات داوران مهرواره هوای نو در مجموعه فرهنگی شهدای سرچشمه گفت: هیات یک نهاد مردمی دیرپاست که همواره منشا کارهای مفید بوده است. 
وی با تجلیل از برگزارکنندگان مهرواره هوای نو گفت: من مشتاقانه و گام به گام زحمات دوستان را دنبال می کنم و در حمایت از این مهرواره مصمم هستم.
قمی ادامه داد: مهرواره هوای نو یک پدیده اجتماعی و یک نهاد اجتماعی مردم پایه باید باشد. این مهرواره شجره طیبه و منشا برکات بسیاری خواهد بود.
وی ادامه داد: این مهرواره یک کار سازمانی نیست بلکه عده ای از نخبگان و صاحبان ذوق و هنر توانستند یک اتفاق موثر رو به جلو و رویداد ذهنیت ساز را در این عرصه مهم حیات اجتماعی را رقم بزنند.

وحید ملتجی دبیر نخستین مهرواره هوای نو گفت: با توجه به پایان یافتن مهلت اعلام شده در فراخوان این مهرواره، ۲۹ هزار و ۲۸۰ اثر در سه بخش هیات، ستایشگران اهل بیت (ع) و کتاب سال هیات دریافت شده است. مجموع کل شرکت‌کنندگان در مهرواره هوای نو  هفت هزار و ۴۹۹ نفر ثبت نام شده در سه بخش اصلی بوده‌اند که از بین این تعداد، ۲ هزار و ۲۸۵ نفر با سه هزار و ۹۰۳ اثر در بخش ستایشگران اهل بیت (ع)، چهار هزار و ۵۷۹ نفر با ۲۴ هزار و ۵۲۲ اثر در بخش هیات و ۶۳۵ نفر با ۸۵۵ اثر در بخش کتاب هیات ثبت نام نموده اند.

ملتجی درباره رشته هایی که با استقبال روبرو شده، گفت : از میان تمامی رشته‌های مهرواره هوای نو، رشته نسل حسینی در بخش هیات با ۲ هزار و ۴۴۷ اثر ارسال‌شده، بیشترین میزان ثبت نام را به خود اختصاص داده است. در بخش کتاب هیات نیز رشته شعر و نوحه با ارسال ۲۰۵ اثر بیشترین استقبال را داشته است و از بین استان‌های شرکت‎ کننده در این مهرواره، استان اردبیل با شرکت ۶۲۲ نفر در صدر قرار گرفت.

در بخش هیات، استان خوزستان با حضور ۳۹۳ شرکت‌کننده بیشترین تعداد شرکت‌کنندگان را در این رشته به خود اختصاص داده است. در رشته ستایشگران اهل بیت (ع) نیز استان اردبیل با ۲۴۷ شرکت‌کننده در صدر قرار دارد و در حوزه کتاب هیات، استان مازندران با ۱۰۷ شرکت ‎کننده بیشترین تعداد شرکت ‎کنندگان را در این بخش داشته است.  

استان اردبیل با ۶۲۲ نفر شرکت‌کننده، اصفهان با ۵۹۸ شرکت‌کننده، خوزستان با ۵۵۵ شرکت‌کننده و چهارمحال و بختیاری با ۳۹۵ شرکت‌کننده، به ترتیب چهار استان برتر از نظر تعداد شرکت‌کنندگان در این مهرواره هستند.

داوران بخش هیات ها شامل قاسم واثقی، علی جعفری، سیدابوالحسن حسینی، روح الله رشیدی، سینا کلهر،مرتضی وافی، سیدحسین آقامیری، علیرضا پناهیان، سید مهدی خضری، سیدمحمد انجوی نژاد، محمد خراسانی زاده، علی فروزانفر، مجتبی مجلسی، حامد حجتی، سید شعیب حسینی، سیدمحمد صادقی، مهدی کرباسی باف، فرشاد فر، مهدی مسکنی، مهدی مولایی، عظیم ابراهیم پور،  جعفرجدیری، مهدی عباسی، مریم اردبیلی، محسن دنیوی، حمزه معلی، حمیدرضا مقصودی، محمد امینی رعایا، سیدمهدی زریباف، علی جانباز، حسن فاضلی پیشه، ابراهیم اخوی، طاهره سیدی، معصومه ظهیری، فهیمه نیکزاد، فاطمه گنجی، ماندانا بیگزاده جلالی، منصوره سادات مرتضوی، مریم فرشادفرد، مرتضی اعلایی، مهدی خداجویان، سعید حسینی،  مریم اردبیلی، رضا رویت، رسول ساکی، مهدی مسکنی، مهدی مولایی، عظیم ابراهیم پور، مجید باباخانی، صادق هاشمی، حسن جعفری، مرتضی باغبانها، اکبر بانشی، علی اکبر مداحی و محمدحسین طبرستانی راد است.

داوران بخش ستایشگری را مهدی سلحشور، محسن طاهری، احمد واعظی و سعید حدادیان تشکیل می دهند.

همچنین داوران کتاب سال عاشورا شامل محمدرضا سنگری، زهیر توکلی، رضا بیات، حامد صلاحی، علی کاشفی خوانساری، محمد قاسمی پور و کورش زارعی است و داوران بخش کتاب نیز مهدی امین فروغی، حمیدرضا داداشی و  احامد عسگری هستند.
در ادامه برخی داوران نظرات خود را برای هر چه بهتر برگزار شدن مهرواره بیان کردند.

برچسب‌ها