علیرضا عباسی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای تکمیل ۲۷ درصد باقی مانده که از سال ۸۱ عملیات اجرایی آن آغاز شده، ۳۰۰ میلیارد ریال دیگر اعتبار نیاز است.
وی ادامه داد: برای تکمیل عملیات این طرح، حفر چهار حلقه چاه در منطقه جعفرآباد، ساخت اتاقک، تاسیسات برقرسانی و نیز اجرای خطوط انتقال به میزان ۱۵ کیلومتر نیاز است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربتحیدریه در بیان اهداف اجرای طرح ملی تامین آب تربتحیدریه که قرار است سال آینده به اتمام برسد گفت: هدف از اجرای این طرح،تامین آب پایدار این شهرستان است.
عباسی افزود: اگر اعتبار ملی طرح آبرسانی شهر تربتحیدریه امسال مسدود شود در عمل ضربه بزرگی به تامین اعتبار طرحهای آبرسانی این خطه وارد خواهد آمد که در این ارتباط پیگیریهای لازم در حال انجام است و امید است اعتبارات طرح ملی آبرسانی به این خطه حداقل ۲ سال دیگر تمدید شود.
وی در بیان ضرورت اجرای طرح ملی آبرسانی تربتحیدریه اظهار کرد: خشکسالی و کاهش نزولات آسمانی و افزایش دمای هوا در سال جاری بیسابقه بود و قطعی برق تابستان امسال را، تاکنون طی هیچ سالی در استان تجربه نکرده بودیم و با توجه به این که در این شهرستان و ۱۲۰ روستای تحت پوشش این شرکت، ایستگاههای پمپاژ متعددی وجود دارد، شرایط بسیار خاصی در تامین آب شهروندان حاکم شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربتحیدریه گفت: شیوع بیماری کرونا و نیاز مبرم شهروندان به آب نیز باعث افزایش مصرف ۹۵ هزار مشترک در شهرستان شده است و شرایط به گونهای است که با هر اوجگیری بیماری کووید ۱۹، مصرف مشترکان حداقل ۳۰ درصد افزایش میباید.
عباسی افزود: با وجود آن که با تلاش همکاران شرکت در سطح شهر و روستا، شرایط مدیریت شده است ولی بررسی و تحلیلهای صورت گرفته، بیانگر مشکلات جدی در تامین آب شهر تربتحیدریه است که میبایست بر طرف شوند.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۵
تربتحیدریه- ایرنا- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربتحیدریه گفت: اجرای طرح ملی آبرسانی این شرکت با صرف ۴۳۰ میلیارد ریال هزینه تا کنون ۷۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.