به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بینالملل شهرداری ساری، علیرضا سعیدی اظهار کرد: در نشستی که با حضور معاون توسعه و مدیریت منابع و مدیران شرکت برق منطقهای، توزیع برق و شرکت پیمانکار برگزار شد، تصمیمگیریهای لازم برای نحوه اتصال برق تولیدی از نیروگاه زبالهسوز ساری به شبکه سراسری کشور صورت گرفت.
وی افزود: برای اینکه این نیروگاه بتواند تمامی زبالهها را امحا و به برق تبدیل کند باید تمام زیرساختهای خط انتقال تولید برق به نیروگاه شبکه سراسری فراهم شود. شهرداری ساری در تلاش است با همکاری شرکتهای برق مازندران هر آنچه برای راهاندازی این نیروگاه در مرکز استان ضرورت دارد را فراهم کند تا مشکلی در این مسیر پیش نیاید.
این مسئول خاطرنشان کرد: پروژه نیروگاه زبالهسوز ساری مهمترین پروژه زیستمحیطی شهرداری ساری است که تکمیل آن نقش زیادی در کاهش آلایندههای زیستمحیطی و تضمین سلامت مردم مرکز استان و شهرستانهای اطراف دارد.
وی گفت: نیروگاه زبالهسوز ساری ظرفیت این را دارد که از دیگر زبالههای شهرهای همجوار نیز استفاده کند و با بازیافت آن علاوه بر حفظ محیطزیست به تولید صنعت برق کشور نیز کمک زیادی کند.
نیروگاه زبالهسوز ساری در سه خط موازی ۱۵۰ تنی با ظرفیت روزانه ۴۵۰ تن زبالهسوزی در شهرک صنعتی شهید مصطفی خمینی در حال ساخت است.