خبات قمری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شهرهای بانه ۹ میلیمتر، سنندج هشت، بیجار و کامیاران ۶، سقز چهار، دیواندره سه، دهگلان ۲ و قروه یک میلی متر در شبانه روز گذشته بارندگی داشتند.
وی افزود: فعالیت این سامانه بارشی که از روز دوشنبه وارد استان شده است امروز هم به صورت پراکنده و ضعیف در برخی از نقاط استان ادامه دارد.
کارشناس اداره کل هواشناسی کردستان ادامه داد: از اوایل شب پنجشنبه یک سامانه بارشی دیگر وارد کردستان می شود که فعالیت آن تا اواسط هفته آینده تداوم دارد و باعث بارشهای موثری در نقاط مختلف استان میشود.
وی اضافه کرد: فعالیت این سامانه بارشی بیشتر در نیمه غربی و ارتفاعات مرکزی استان همچون شهرهای بانه، مریوان، سروآباد، سقز، کامیاران، دیواندره و سنندج است و نیمه شرقی بارشهای کمتری خواهد داشت.
قمری با اشاره به اینکه بارشهای این سامانه در ارتفاعات به صورت برف و کولاک است اما در نواحی شهری بیشتر به صورت باران مشاهده میشود، گفت: پدیده مه صبحگاهی و کاهش دید افقی، آبگرفتگی معابر و اختلال در تردد نیز به همراه این سامانه بارشی در استان پیش بینی میشود.
وی گفت: دمای هوای استان از روز شنبه هفته آینده با شیب ملایم سردتر میشود که همین امر باعث شده است حالت یخبندان و برف و کولاک در استان حاکم می شود.
کارشناس هواشناسی کردستان یادآور شد: در شبانه روز گذشته شهر هزارکانیان در دیواندره با دمای منفی چهار دهم درجه سردترین و قروه با ۱۱ درجه سانتیگراد گرم ترین نقطه استان بودند و دمای شهر سنندج نیز بین ۲ و ۱۰ درجه سانتیگراد در نوسان بود.
اداره کل هواشناسی کردستان دارای ۲۲ ایستگاه هواشناسی شامل ۹ ایستگاه سینوپتیک (هر ساعت یک بار تغییرات هواشناسی در آن اندازه گیری و ثبت میشود) و ۱۳ ایستگاه اقلیمشناسی، ۷۹ ایستگاه بارانسنجی و سه ایستگاه جادهای است و این ایستگاهها در طول شبانه روز پارامترهای هواشناسی را اندازهگیری، ثبت و مخابره میکنند.