به گزارش ایرنا، جعفرمرادی حقیقی روز چهارشنبه در پنجمین جلسه ستاد هماهنگی مدیران اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان که در سالن شهید نقاشیان برگزار شد، افزود: مجموع مساحت استان سمنان ۹میلیون و ۳۶۸هزار هکتار است که هشت میلیون و ۱۰۰هزار هکتار در سامانه کاداستر اسناد تثبیت و حدود هفت میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار سند تکبرگی با هماهنگی اداره کل ثبت اسناد واملاک استان صادر شده است.
وی با بیان اینکه قرارگاه جهادی اجرای کاداستر، با تلاش شبانه روزی اقدامات خوبی را رقم زده است، تصریح کرد: هدف از تهیه نقشه کاداستر اراضی ملی، دولتی و اصلاح نقشه های سنواتی، همراه با برطرف کردن تداخلات ناشی از اجرای قوانین موازی و در نهایت اخذ اسناد تک برگی و یا تبدیل اسناد دفترچهای به تک برگی است.
مرادی حقیقی ادامه داد: بیش از ۹۵ درصد اراضی استان، اراضی ملی است که با همکاری و تعامل سازنده در استان، تاکنون سند تک برگی برای ۸۲ درصد مساحت اراضی ملی استان صادر شد.
تحقق ۷۰ درصدی پویش مردمی بذرکاری منابع طبیعی استان سمنان
مرادی حقیقی بیان کرد: بیش از ۷۰ درصد از پویش مردمی بذرکاری، بذر پاشی و نهالکاری در ۱۰ هزار هکتار ازعرصه های منابع طبیعی با مشارکت مردم، جوامع محلی و دستگاههای اجرایی استان سمنان انجام شد.
وی از اجرای پویش مردمی بذرکاری برای احیای ١٠ هزار هکتار از عرصه های منابع طبیعی استان سمنان از "روز جهانی خاک"در پارک جنگلی کومش شهرستان سمنان خبر داد و اظهار داشت: پویش یادشده در راستای اجرای پویشی وسیعتر با عنوان "ایران سرسبز، ایران قوی، هر ایرانی یک درخت" تا پایان اسفند امسال اجرا میشود.
مرادی حقیقی خاطرنشان کرد: این برنامه مردمی با مشارکت دوستداران محیط زیست و منابع طبیعی، همراهی و همکاری شورای اسلامی روستاها، مردم،جوامع محلی، مسوولان دولتی و محلی، تشکلهای زیست محیطی ، بسیج سازندگی و هلال احمر، با هدف حفظ و احیا جنگلها، مراتع و عرصه های بیابانی تا پایان اسفند ماه امسال اجرا میشود.
وی، هدف از اجرای این نوع پویش مردمی را تلاش برای پای کار آوردن مردم درحوزه حفاظت وحراست از جنگلها ومراتع به عنوان سرمایههای خدادادی عنوان و ابراز امیدواری کرد: با اجرای طرحهای از این دست شاهد توسعه روز افزون جنگلهای استان باشیم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: بدون تردید مردم مهمترین وموثرین نقش را در حفاظت از جنگلها ومراتع بر عهده دارند و مشارکت مردم در احیای جنگلها ومراتع با توجه به افزایش تغییرات اقلیم و خشکسالی های پی در پی، اقدامات مخرب انسانی و چرای بیش از حد دام ها بسیار مهم و اثر گذار است.