به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، «معصومه حسنی خونسار» در بازدید از کتابخانه تخصصی درمانگاه فوق تخصصی چشم بیستون افزود: اداره کل کتابخانه های عمومی کرمانشاه با دارا بودن ۸۹ باب کتابخانه عمومی نهادی در سطح استان و نیروهای کتابدار متخصص در حال ارایه خدمات کتابخوانی و فرهنگی ترویجی به تمام اقشار مردم است.
او کمک به ترویج و تقویت فرهنگ مطالعه را یکی از اهداف و اولویت های اداره کل کتابخانه های عمومی استان دانست و گفت: هرچه میزان دسترسی مردم به کتاب بیشتر باشد سرانه مطالعه و گرایش افراد به سمت مطالعه نیز افزایش می یابد.
وی با اشاره به حجم بالای مراجعات به بیمارستان ها و مراکز درمانی در استان کرمانشاه، گفت: اداره کل کتابخانههای عمومی استان کرمانشاه آمادگی در اختیار قرار دادن قفسه های ویژه کتاب در مراکز درمانی و تامین بخش یاز کتاب ها به منظور دسترسی مردم و افزایش سطح مطالعه را دارد و تاکنون نیز در تعدادی از بیمارستان ها و مراکز استان این اقدام انجام شده است.
او با قدردانی از راه اندازی کتابخانه تخصصی چشم در درمانگاه فوق تخصصی چشم بیمارستان بیستون، گفت: کتاب های مرجع ارزشمندی در این کتابخانه موجود است که می تواند برای متخصصان، دانشجویان، پژوهشگران و علاقمندان به این رشته بسیار مفید باشد.
او آمادگی مجموعه کتابخانه ها برای کمک به ارتقای این کتابخانه را نیز اعلام کرد و افزود: در مراکز بخش های غیردولتی استان نیز کتابخانه های خوبی وجود دارد که برای ارتقای این کتابخانه نیز آمادگی داریم.
در ادامه دکتر «شهرام شجاعی» رییس بیمارستان بیستون نیز گفت: باتوجه به زیربنایی بودن و اهمیت وافر موضوع مطالعه، ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی از وظایف مسوولین استان است و ما در همین راستا در زمینه تخصصی، خدمات بیمارستان و لازمه به روز بودن علم پزشکی و مطالعه عمومی منابعی را تهیه و در اختیار علاقه مندان قرار دادیم که امیدواریم با کمک اداره کل کتابخانه های عمومی در ترویج و گسترش این منابع به جامعه هدف بهتر عمل کنیم.
رییس مرکز تخصصی چشم پزشکی بیمارستان بیستون هم گفت: کتاب هایی که برای این مرکز تهیه شده از منابع ارزشمند و به روز دنیا است و ما برای غنی تر کردن این منابع همچنان پیگیر هستیم و مخاطبان تخصصی می توانند از این منابع بهرهمند شوند.
دکتر «حمید آریایی تبار»، افزود: اکنون در این کتابخانه بیش از ۳۵۰ جلد کتاب مرجع تخصصی به زبان انگلیسی حوزه چشم پزشکی وجود دارد که در غرب کشور مشابه این کتابخانه وجود ندارد و سرمایه ارزشمندی برای بخش علمی استان محسوب میشود.
او کمک به افزایش سطح علمی دانشجویان، پژوهشگران و دسترسی آسان آنان به کتاب های مرجع را از اهداف راه اندازی این کتابخانه دانست و تصریح کرد: این کتاب ها به زبان انگلیسی و مرجع است و آمادگی داریم آن را به علاقمندان این حوزه به صورت امانت قرار دهیم.
وی با بیان اینکه چنین کتابخانه تخصصی و مرجعی در غرب کشور هم وجود ندارد، گفت: برای ارتقای کتابخانه و استفاده علاقمندان از سایر استان های کشور نیاز به همکاری اداره کل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه داریم.