زهره اکرمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۴۲ فقره از مجموع ۱۵۰ مورد پرونده هایی که امسال به این مرکز ارجاع شد، با انجام مشاوره از سوی روانشناسان و کارشناسان منجر به سازش شد و بیشتر پرونده های تقاضای طلاق زوج ها از سوی دادگستری و یا خود معرف به این اداره ارجاع شد.
وی تاکید کرد: از مجموع پرونده های منجر به سازش، شماری به دلیل نبود سازش میان زوج و زوجه و بقیه نیز همچنان در دست اقدام است و بسیاری از اختلاف ها در زندگی زوجهای جوان ناشی از نداشتن مهارت های زندگی است که باید به این بخش توجه ویژهای شود.
وی همچنین اظهارکرد: واحد اورژانس اجتماعی وابسته به این نهاد یک مرکز مداخله گر در بحرانهای فردی ، خانوادگی و اجتماعی است که به موقع بودن، در دسترس بودن و تخصصی بودن از شاخصههای خدمات آن است .
اکرمی با اشاره به اینکه بیشتر پروندهها ارجاعی در گروه سنی ۲۰ تا ۳۵ سال است ،خاطرنشان کرد: بیشترین علت اقدام زوج ها برای طلاق مسایل مختلفی نظیر بیکاری، اعتیاد، نبود تعهد و مسئولیت پذیری، نبود تفاهم، مسایل اقتصادی و دخالت اطرافیان است.
وی یادآور شد: ۷۰ درصد پرونده های این مرکز از سوی دادگستری ارجاع می شود و مابقی نیز به صورت خود معرف است.
رییس بهزیستی ابرکوه در ادامه با اشاره به فعالیت های این نهاد با بیانکه ۷۰ درصد معلولان شهرستان متأهل هستند، ادامه داد: از هزار و ۱۵۰ تن معلول، ۳۴درصد ذهنی و روانی ، ۲۵ درصد حسی و یک درصد نیز با معلولیت گفتاری و بقیه با سایر معلولیتها روبه رو هستند.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.