امید محترمی روز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، افزود: سال گذشته با پرداخت بیش از ۴۲۰ میلیارد تومان ۹۵۰ فرصت شغلی ایجاد شد که این مهم تا پایان دیماه امسال به ۸۴۰ مورد رسیده و پیش بینی میشود تا پایان سال یه یکهزار و ۳۰۰ فرصت برسد.
وی ادامه داد: یکهزار و ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال امسال در اختیار متقاضیان قرار گرفت که بیش از ۹۰۰ میلیارد ریال از این اعتبار به صورت قرض الحسنه پرداخت شده است.
رئیس بسیج سازندگی استان مرکزی با بیان اینکه بیش از ۲۰۰ عنوان عرصه اشتغال در بسیج سازندگی وجود دارد، گفت: از پرورش آبزیان و کشاورزی گرفته تا واحدهای خدماتی و ایجاد فروشگاهها برای ارائه محصولات و حمایت از طرحهای دانش بنیان و صنایع دستی از جمله بسترهای لازم است.
محترمی بیان کرد: دورههای توانمند سازی در عرصههای تولیدی، خدماتی، فنی و کشاورزی برگزار میشود که دستگاههای متولی از جمله فنی و حرفهای نیز مشارکت می کنند و بسیجیان و جهادگران در دوره ها توانمند میشوند و این یک اصل مهم در بسیج است.
وی با بیان اینکه یکی دیگر از اقدامات در مسیر اقتصاد مقاومتی ایجاد صندوقهای قرض الحسنه است، گفت: در سطح استان مرکزی ۷۲۰ صندوق قرض الحسنه مردم محور ایجاد شده و بیش از ۳۰ هزار نفر در سطح استان مرکزی سازماندهی شدند که در سه سال اخیر این صندوق ها بیش از سه هزار فرصت شغلی ایجاد کرده اند.
رئیس بسیج سازندگی استان مرکزی افزود: در کنار ایجاد صندوقهای قرض الحسنه با مشارکت اداره کل کار، ۵۰ تعاونی اشتغال ایجاد شده که موضوعات مربوط به اشتغال پیگیری میشود.
محترمی گفت: بسیج در سالهای اخیر با توجه به ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی که توسط مقام معظم رهبری تاکید شده، برنامه ریزیهای لازم برای اقدامات موثر در این راستا را انجام داده است.
وی ادامه داد: ایجاد بستر لازم و مناسب برای نقش آفرینی مردم و فعالان اقتصادی به خصوص در مناطق محروم و مردمی کردن اقتصاد مهمترین اهداف اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی توسط بسیج است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان مرکزی اضافه کرد: هدف گذاری بسیج سازندگی در این مسیر ایجاد ظرفیتها و بسترها برای تشکیل اقتصاد درون زا است و به دنبال این هستیم الگویی جامع و الهام بخش برای سایر بخشها ایجاد کنیم.
بیش از یک هزار و ۲۰۰ گروه جهادی در استان مرکزی سازماندهی شده است.