تهران - ایرنا - مطالعات جدید محققان کانادایی، نشان می‌دهد حتی ابتلا به درجات خفیف و متوسط کرونا، مشکلات حرکتی را برای مبتلایان ۵۰ سال به بالا دربردارد.

به گزارش روز دوشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از پایگاه خبری ساینس، محققان کانادایی بیش از ۲۴ هزار داوطلب بالای ۵۰ سال را بررسی کردند تا تاثیرات کرونا بر تحرک آنان را مشاهده کنند. نتایج نشان می‌دهد حتی ابتلا به درجات خفیف و متوسط کرونا،  مشکلات حرکتی را برای مبتلایان ۵۰ سال به بالا در بر دارد. این مطالعه حتی در مورد بیمارانی که در بیمارستان بستری نشده‌اند نیز صادق است.

منظور از مشکلات حرکتی، دشواری در برخاستن از روی صندلی، توانایی بالا و پایین رفتن از پله و توانایی انجام کارهای منزل است. بر اساس این مطالعات مشکلات حرکتی مبتلایان به کرونا حدودا دو برابر افرادی است که به این ویروس مبتلا نشده‌اند.

این مطالعه بیش از پیش بار کووید ۱۹ را در افراد میانسال و سالمند برجسته می‌کند و نشان می‌دهد کرونا عوارض دراز مدتی دارد. بر اساس این مطالعه پس از بهبودی افراد میانسال و سالمند مبتلا به کرونا، نباید کمک اطرافیان به سرعت قطع شود و این افراد تا مدت‌ها نیازمند یاری هستند.
نتایج این مطالعه در نشریه JAMA Network Open منتشر شده است.