به گزارش ایرنا، اسماعیل زارعیکوشا روز شنبه در دیدار با دبیران شورای امر به معروف و نهی از منکر ادارات کردستان اظهار داشت: این عملکرد و انقلابی نمایی برخی مدیران در طول دهه های گذشته باعث شده تا هر جا که امر به معروف و نهی از منکر مطرح میشود، بلافاصله حرف به انحراف مسوولان و اختلاس و مشکلات دیگر کشیده می شود تا این واجب الهی رنگ ببازد.
وی با تاکید بر اینکه اگر قدم به قدم از انحرافات کوچک مراقبت میشد اکنون گرفتار مشکلات بزرگتر نبودیم، افزود: یکی از الزامات مدیران اجرایی استان در دولت فعلی، شناسایی حوزه های در تعارض با منافع شخصی کارکنان خواهد بود تا روزنه هر فسادی بسته شود.
استاندار کردستان بر لزوم همراهی و همدلی بیشتر دبیران شورای امر به معروف و نهی از منکر با مجموعه استانداری تاکید کرد و اظهار داشت: این همراهی به معنای گزارش دهی از تخلفات افراد و مدیران نیست، بلکه به دنبال راهکار و پیشنهادهای سازنده برای پیشبرد امور هستیم.
زارعیکوشا با بیان اینکه حضور مدیران در بین مردم از شاخصهای دولت انقلابی است و در دولت حاضر هم به دنبال نهادینه کردن آن هستیم، اضافه کرد: فرهنگ اشتباهی در دهههای گذشته جا افتاد که فاصله بین مردم و مسوولان افزایش یافت و همین سبب بروز پدیده آقازادگی همراه با ریا و نفاق و شد و مردم را به سمت ناامیدی سوق داد.
وی با تاکید بر اینکه مردم ایران و به ویژه مردم کردستان از کم توقعترین، بهترین و قانعترین مردم هستند، افزود: یکی از ارکان بیانیه گام دوم انقلاب، برگشت به عقب و بازخوانی مسیر حرکت گذشته است تا رفتارهای غیرانقلابی شناسایی و حذف شود.
استاندار کردستان ارتقای فرهنگ مدیریت را از تحولات انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: این فرهنگ باعث شد که فرد از رییس به مسوول (سوال شونده و پاسخگو) تبدیل شود و حالا باید این فرهنگ احیا شود.
وی با بیان اینکه فضای مجازی، امروز واقعیتر از هر واقعیتی شده است، این فضا را بستری برای برجسته شدن منکر و تضعیف معروف دانست و افزود: باید با کار ایجایی و نه سلبی این فضا را ساماندهی و با هدفمند کردن و برنامهریزی مناسب امور، فضایی سالم برای حضور نسل جوان و نوجوان را میها کرد.
زارعیکوشا ادامه داد: یکی از وجوه ممیز اسلام با دیگر ادیان الهی، در همین امر به معروف و نهی از منکر است و امت اسلام به همین خاطر از برترین امتها به شمار می روند.
استاندار کردستان از این فریضه به عنوان مظهر رحمانیت الهی نام برد و اضافه کرد: دلیل این فضلیت این است که خداوند برای همه مخلوقات خود، حتی نااهلان هم اهمیت قائل شده تا هدایت شوند و گزند نبیند و این از مهمترین ویژگیهای دلسوزانه نبی مکرم اسلام (ص) نیز بود.
وی با توصیه آمران به معروف و ناهیان از منکر به استفاده از نوع گفتار و بیان دلنشین و مخاطب پسند در احیای این فریضه مهم الهی، گفت: جمعیت ۵۰ هزار نفری فعال استان در این زمینه فرصت معتنمی است تا با استفاده از این ظرفیت به سالم سازی ادارات کمک شود.
استاندار کردستان تاکید کرد: ما به این نگاه نظارتی محتاجیم تا خدمترسانی را پایش و برای استقرار فضای سالم در ادارت کمک کنیم که این جمع می تواند کمک شایانی داشته باشد.
زارعیکوشا تاکید کرد: قاطبه کارگزاران و مجموعه اداری استان خدمتگزارند ولی معدودی هم هستند که ذهنیت منفی و ناکارآمدی را القا می کنند که دبیران این شورا می توانند چشم بینایی برای ما باشند و با دلسوزی و مردمداری و رعایت همه جوانب به رفع این نواقص کمک کنند.
زارعیکوشا بازنگری در شناخت معروف را الزامی دانست و تاکید کرد: فرد عامل نباید بر اساس ذهنیت خود عمل و قضاوت کند و بلکه باید فرهنگ درست این فریضه در جامعه نهادینه شود.
وی ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر با اینکه از فروع دین است ولی نگاه جامعه به آن خوب نیست و شاید نوع عملکرد افراد در این نگرش نقش داشته است و برای همین شیوههایی که برای اجرای این فریضه بکار گرفته میشود باید همراه با دلسوزی و ملاطفت باشد.
تخریب افراد جایی در ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر ندارد
دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر کردستان هم در این نشست، اظهار داشت: تخریب و نابودی افراد دارای مسوولیت و زیر سوال بردن خدمات نظام به منزله بازی در زمین دشمن و خیانت است.
محمود اللهمرادی با بیان اینکه همه افرادی که برای روی کار آمدن دولت ارزشی تلاش کردند اکنون بدون توقعات بیجا و غیر تخصصی باید دست مسوولان دولتی را بگیرند، افزود: در ستاد امر به معروف هیچ توصیهای برای بکارگیری افراد در بدنه اجرایی استان نداریم.
وی ادامه داد: برخی تلاش دارند تا همچنان در قدرت بمانند که در گذشته خون به دل نیروهای ارزشی و حزب اللهی کردند.
دبیر ستاد اجرایی امر به معروف و نهی از منکر کردستان گفت: امر به معروف امروز ما این است که بهترینها و متخصصترین افراد در مدیریت اجرایی استان بکار گرفته شوند و خواسته مردم نیز این است که افراد دلسوز امور را به دست گیرند.
اللهمرادی افزود: جریانی که امروز زورش به دولت نمی رسد، در صدد است تا قدرت نخبگانی را زیر سوال برده و با طرح مسائل تفرقهافکنانه، کارهای امیدبخش را کوچک جلوه دهد.
وی افزود: بیشترین اعتراض به وضعیت نامطلوب از سوی مردم متوجه مسوولانی است که نظارت کافی بر امور ندارند.
وی به فعالیت ۲۰۰ گروه مطالبهگر در ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اشاره کرد و اظهار داشت: این گروهها ساماندهی شده تا جزییات کارشناسی را بدون حب و بغض منعکس کرده و زمینه امیدواری مردم را فراهم کنند.
اللهمرادی گفت: ۵۰هزار نفر بصورت مستقیم با ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همکاری دارند که همه این افراد بدون هیچ چشمداشتی از مجموعه دولت در استان و استاندار اعلام حمایت کرده و برای پیشبرد امور مردم آماده همکاری است.