به گزارش ایرنا، دکتر «محمودرضا مرادی» روز شنبه که به همراه اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی به دیدار «بهمن امیری مقدم» استاندار کرمانشاه رفته بود، افزود: بیمارستان سینا پس از رفع مسایل حقوقی به دانشگاه علومپزشکی بازگشت و برای آنکه بتوانیم آن را به بیمارستان بحران و بیماران تنفسی تبدیل کنیم به ۱۰۰ میلیارد تومان بودجه نیاز داریم.
وی اضافه کرد: در حوزه فناوری رتبه سه و در حوزه پژوهش رتبه هفتم کشور و در مجموع هشتم هستیم که جایگاه بسیار خوبی است، اما متاسفانه هنوز مکان پارک فناوری سلامت نداریم که برای احداث آن نیاز به زمینی داریم که پارک فناوری و شرکت های فناور در آنجا مستقر شوند تا به اقتصاد و ایجاد اشتغال استان کمک کند و در این راه نیز نیازمند کمک و حمایت هستیم.
وی افزود: در خصوص جذب دانشجوی خارجی نیز رتبه دوم کشور را داریم و هم اکنون حدود ۶۰۰ دانشجوی خارجی در این دانشگاه در حال تحصیل هستند اما برای توسعه آن مشکل زیرساخت داریم.
مرادی در ادامه گفت: دانشگاه علوم پزشکی دارای هفت معاونت، ۱۴ شبکه بهداشت و درمان، ۹ دانشکده آموزشی، ۱۸ بیمارستان، ۵۵۰ عضو هیات علمی، حدود ۶ هزار دانشجو و ۱۸ هزار کارمند است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: این دانشگاه دارای وظایف ناهمگونی است و به ۲ دسته آکادمیک و دانشگاهی که سه معاونت دانشجویی، فرهنگی، آموزشی و تحقیقات و فناوری عهده دار آن هستند و وظایف بهداشتی، درمانی، خدماتی و پشتیبانی است که بر عهده معاونتهای درمان، بهداشت، غذا و دارو و توسعه می باشد.
وی عنوان کرد: از خصوصیات خدمات این دانشگاه ۲۴ ساعته و اورژانسی بودن آن است که از بهورزان در دورافتاده ترین روستاها تا پزشکان فوق تخصص و استاد تمام این خدمات را انجام می دهند.
مرادی همچنین گفت: از چهار سال گذشته بحران های متعددی گریبانگیر ما بوده که از زلزله آغاز شد و یکسال با آن درگیر بودیم؛ سپس سه دوره راهپیمایی مراسم اربعین حسینی را مدیریت کردیم و پس از آن با تورم بی رویه و افزایش قیمت ها روبرو شدیم که پروژه های دانشگاه را دچار اختلال کرد و ۲ سال اخیر هم اپیدمی کرونا را داشتیم.
وی تصریح کرد: باوجود مشکلات موجود در این مدت، ۵۵۰ پروژه عمرانی را به اتمام رساندیم و تجهیزات خوبی را وارد استان کردیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در بحران کرونا نیز خوشبختانه کمبودی به لحاظ بستری شدن بیماران، تخت بیمارستانی و تجهیزات پزشکی نداشتیم که در این راه مجموعه استان به ما بسیار کمک کردند که جای تقدیر دارد.
وی خطاب به استاندار کرمانشاه گفت: از شما درخواست می کنیم نگاه ویژه ای به دانشگاهها و بخصوص دانشگاه علوم پزشکی داشته باشید، زیرا شرایط ما با دیگر ارگانها و سازمانها متفاوت است و در این ایام در حالیکه اکثر ادارات و دانشگاهها تعطیل بودند این دانشگاه بیشترین فعالیت را داشته است.
مرادی اضافه کرد: در زمان کرونا درآمد اختصاصی ما به شدت کاهش یافت و در حالیکه کار بیمارستانها و پرسنل افزایش یافته اما کارانه های پرسنلی و پزشکان هم کاهش یافته و هم با تاخیر چندین ماهه مواجه شده و این روند به نوعی موجب نارضایتی شده و اگر منابع به موقع به این دانشگاه تزریق نشود با بحران مواجه خواهیم شد.
وی در پایان عنوان کرد: جزو معدود دانشگاههایی هستیم که پردیس دانشگاهی نداریم؛ در زمین پردیس دانشگاه تاکنون دانشکده دندانپزشکی ساخته شده و دانشکده پزشکی و یک خوابگاه دانشجویی نیز در حال احداث است، اما این روند به طول می انجامد و نیازمند بودجه کافی و حمایت شماست.
به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.
۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.
این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.
براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر میشود.