به گزارش ایرنا، کوروش عیوضی روز یکشنبه در بازدید سرزده از نانوایی های شهرستان افزود: نظارت مستمر بر نحوه پخت، عرضه نان مناسب و بهداشت نانوایی ها از سوی دستگاه های ذیربط باید بصورت مستمر در دستور کار باشد.
وی افزود: تمامی نانوایی های سطح شهرستان مدت زمان پخت نان، رعایت نکات بهداشت در زمان پخت و کیفیت آرد و نان را با دقت باید مدنظر داشته باشند.
سرپرست فرمانداری هلیلان تاکید کرد: باید بصورت مستمر بر چگونگی ارائه خدمات توسط نانوایی ها در شهرستان از طرف دستگاه های ذیربط نظارت شود.
عیوضی در جریان این بازدید کیفیت، کمیت، رعایت بهداشت فردی کارگران، نوع برخورد فروشندگان با مردم، وزن چانه های هر قرص نان با توجه به نوع نان را بررسی کرد.
وی اضافه کرد: ۱۵ نانوا در کل شهرستان هلیلان در حال فعالیت هستند که از این تعداد ۵ نانوا در شهر توحید ( مرکز شهرستان) است که این نانواها ۲۰ درصد کمتر از نیاز خود به دلیل کمبود آرد، نان پخت می کنند.
به گزارش ایرنا، شهرستان تازه تاسیس هلیلان با جمعیتی بالغ بر ۲۰ هزار نفر به مرکزیت شهر توحید در ۹۰ کیلومتری ایلام قرار دارد.
بخش هلیلان تا بهمن ماه سال ۹۸ جزو چرداول بود که با مصوبه هیات دولت به عنوان یازدهمین شهرستان در استان ایلام شناخته شد.